Bambooti l o v e

Telefoonhoesjes, tabletcovers en laptop skins. Je vindt ze tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog. Met of zonder bedrukking, de keuze is eindeloos. Iedereen is daarom steeds op zoek naar de mooiste, coolste en meest speciale covers voor onze favoriete gadgets, maar voor wie echt iets unieks wil is er Bambooti.

Bambooti you say?

That’s right, Bambooti. Bambooti is het Belgisch merk van de vrienden Freek Gielen en Pieter Van Moll en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van houten en stenen covers en skins voor smartphones, tablets en laptops maar ook houten zonnebrillen.

Wait, what?

Je leest het goed, covers en skins gemaakt uit steen. Bambooti maakt dus niet enkel prachtige covers en skins gemaakt van hout maar dus ook uit echt steen. How cool is that?!

Piece Unique

Vervaardigd uit echte natuursteen zijn deze covers niet alleen stijlvol en uniek, maar ook super beschermend voor jouw smartphone of laptop. Het steen is afkomstig uit verschillende groeven van over ter wereld waardoor elke cover anders aanvoelt en een eigen uniek karakter heeft. Geen enkele stenen cover is hetzelfde. Ontworpen door moeder natuur heeft elke cover een andere kleur en textuur. Momenteel zijn er 7 soorten steen beschikbaar: silver, black, pink, desert, fire, rustic en autumn.

Weegt dat dan niet veel?

Nee. Alle covers en skins zijn vervaardigd uit een dunne laag, niet-breekbaar en flexibel steen. De laptopskins bijvoorbeeld zijn 1 millimeter dik en wegen minder dan 80 gram.

Rock beats scissors

Bij blad, steen, schaar wint steen van papier en dat is bij de covers van Bambooti niet minder waar. Ondanks dat de covers zeer licht en dun zijn, bieden ze toch een zeer goede bescherming tegen krassen en deuken. Een mooi voorbeeld hiervan kan je terugvinden op de website waarin er een stresstest wordt gedemonstreerd.

Shut up and take my money!

Na het lezen over deze prachtige Bambooti covers en skins wil je ongetwijfeld jouw eigen Bambooti in huis halen. Gelukkige kan dat super eenvoudig. Surf naar www.bambooti.be

waar je al hun producten kan terugvinden of je kan meteen doorklikken naar de stenen collectie dewelke te koop is op Kickstarter via https://www.bambooti.be/pages/kickstarter.

Deel zeker jouw aankoop op sociale media onder de hashtag #Bambooti en join the community.