Desenio poster-mania

Ik ben zoooot van posters! Bij DESENIO is er enorm veel keuze, waardoor ik al snel weer op deze website uitkom. Doordat er zoveel keuze is,word kiezen soms best lastig. Wel zo handig is dat je op DESENIO, jouw favorieten kunt bewaren waardoor je in één overzicht ook even kan zien of alles bij elkaar past. Super handig online shoppen dus! Zo kwam ik toch weer uit op een aantal leuke nieuwe posters voor komend seizoen. En deed ik een seizoenwissel! Moet kunnen, toch?! 

Het leuke daarnaast is ook dat ze enorm bezig zijn met het milieu. Vind ik momenteel zeer belangrijk. Wist je dat Desenio twee nieuwe bomen plant voor elke boom die wordt gebruikt voor de productie van de posters? Alle posters die Desenio heeft gecreëerd zijn bovendien gedrukt op milieugecertificeerd papier. Dat wil zeggen dat het papier wordt geproduceerd van bomen uit duurzame bosbouw.

Maar goed, op naar m’n keuze… ondertussen heb ik een énorme verzameling aan posters. Ik kan er eigenlijk écht geen weg doen. Dus seizoenswissel mag het eigenlijk niet noemen. Ik zal het dan maar best aanvulling noemen, zeker? Desenio is gewoon hip én compleet m’n ding. En blijkbaar dat van jullie ook, want op m’n stories wanneer ik m’n unboxing bestelling deed, kreeg ik enorm veel reactie. Zo leuk!

Ik kreeg deze keer natuurlijk weer veel reactie op de verschillende posters van Frida Kahlo, die ik ondertussen wel al enkele jaren verzamel. Maar deze keer kwam er nog meer reactie op de quotes. En die quotes zijn zoooo machtig! Ik besloot dus vrijwel meteen na m’n unboxing om eindelijk nog eens te bloggen én dat over mijn favoriete quotes in posters. Ik kijk NU al uit naar jullie mailtjes via contact@justyentl.com welke jullie favoriete Desenio quote is! 

Let’s start mét de eerste: De Coordinates poster is ééntje die je kan personaliseren. Ik heb het natuurlijk met m’n geboortedatum gedaan en de coördinaten van m’n huisje. Vinden jullie ‘m leuk? Vind deze ook echt de max om als cadeau te geven als iemand gaat verhuizen, ofzo. Het geeft meteen zo iets héél persoonlijk en voor degene die het krijgt ook een fantastisch aandenken én nieuw item om te plaatsen in de nieuwe woning. Lovin’ it! 

Grote fan ook van de Prada poster. Ik ben grote fan van het merk, maar vind zelf de poster variant nog toffer dan het merk zelf (dat moet kunnen, hé!). Ik heb deze op mijn slaapkamer staan en blijft elke ochtend zaaalig wakker worden! Geeft meteen zo’n classy touch. 

Daarnaast – ook aan m’n bed – staat een zeeeeer toepasselijke poster. Wat is er nu leuker dan een hele dag luilekker in je bed liggen. Soms moet dat écht eens kunnen vind ik, een leuk gegeven om eens af en toe te doen. Daarom heb ik ook gekozen voor deze NamaSTAY in bed-poster. Daar kreeg ik ééécht enorm veel reactie op en blijkbaar hebben velen van jullie deze ook gekocht. Ik zet onderaan in de gallerij trouwens een overzichtje van de posters. Ik vind het resultaat van de combo van de posters in m’n slaapkamer nu echt heerlijk. 

Afsluiten doen we met een toppertje. Echt toepasselijk (hihi – zeker in deze bizarre tijden!), maar kom op: wie wil er deze poster nu niet? Er staat Someone call 9 Wine Wine op. Hoe schitterend is dat bedacht? Ik denk dat dat nu ook eventjes m’n lifequote zal worden. Dankjewel Desenio voor de fijne inspo!

Ik plaats hieronder dus nog eventjes een gallerij hoe alles er bij mij momenteel uit ziet. Ik zie jullie mailtjes graag tegemoet komen!