The Aveda look

Jullie weten ondertussen dat ik vaste klant ben bij het gloednieuwe salon van Aveda. Naast mijn pedicure, manicure, lichaamsverzorgingen én haren is het nu tijd voor nog iets nieuws om uit te testen. Ik was de allereerste bij Aveda Hasselt die het kon én jawel: ook dat is goedgekeurd. Ik koos er namelijk voor te kiezen voor nieuwe extensies, die vrijwel het gezondst zijn voor de haren. Natuurlijk zijn extensions niet het meest gezonde voor de haren, maar toch ben ik bijzonder gelukkig met de extensions die ze bij Aveda Hasselt me toevertrouwden. Ze weten écht welke producten ze brengen én opteren voor de meest gezonde keuze voor ieders haren. Alles is bij Aveda zo natuurlijk en dat voel ik na bijna 2 maanden enorm aan mijn haren.

Aveda-weetjes?

Aveda is een bekende naam in de beautywereld. Hun natuurlijke haar- en verzorgingsproducten zijn overal verkrijgbaar en hun lifestyle-salons staan bijzonder hoog aangeschreven. Hoog tijd dus dat ook Hasselt zijn eigen Aveda-salon kreeg afgelopen maand.

Wat is er zo speciaal aan het salon in Hasselt?

Hasselt is een modebewuste stad en dus de ideale locatie voor een Aveda-salon. Het eerste in Europa trouwens dat het nieuwe full Aveda-design meekrijgt. Daar ben ik blij om, want Hasselt is op nog geen twintig minuutjes van mijn thuis. Parkeren kan makkelijk aan het station, zodat je op vijf minuutjes aan het mooie salon toekomt. So happy!

Extensions for me

Ik draag al jaren extensions. Sommige onder jullie weten dat meteen doordat ik zo vaak van kapsel wissel, maar toch schrikken vaak mensen als ik zeg dat ik extensions draag. Extensions dienen goed gezet te worden én vooral de verzorging is super belangrijk. Het is een misvatting dat extensions alleen gezet worden voor een haarverlenging. Natuurlijk, extensions zijn de perfecte oplossing om je haar een fikse groeispurt door te laten maken, maar ook voor het voller maken van je haar zijn deze trendsetters de perfect solution. Tevens zijn extensions ook in leuke kleurtjes verkrijgbaar, die door sommigen door hun eigen haar worden gedragen om zo de ultieme party look te creëren. Ik koos voor langere haren én vooral om een volumeboost te krijgen omdat ik komende week zal shooten voor mijn collectie van Zeb.

Kiezen?

Je kunt je extensions laten bevestigen door middel van een ringetje. Een plukje van je eigen haar wordt met een haaknaald door het ringetje gehaald, vervolgens wordt de extension bij jouw echte haarlok gestoken waarna het ringetje met een nijptang wordt dichtgeknepen. Het fijne aan deze methode is dat er geen warmte aan te pas komt, en je eigen haar dus optimaal beschermt blijft. Let op: ga je voor deze manier van bevestigen, houd er dan wel rekening mee dat na ongeveer een maand de ringetjes losgemaakt moeten worden en weer omhoog geplaatst moeten worden. No worries: je kunt dezelfde ringetjes hiervoor gebruiken! De enige kosten die je dan hebt, zijn de werkkosten van de kapster. Maar hey, bij Aveda is dat alvast geen probleem. Je wordt hier zo warm onthaald én de service is meer dan top. De ideale plek om te onthaasten, maar ook om jezelf lekker te laten verwennen. Big love for that!