Aion to the rescue

Nu België al enkele weken in de tweede lockdown zit, winkelen steeds veel mensen meer online, maar krijgen ze dan ook steeds de beste prijzen?

 

Aion Bank, een nieuwe digitale bank met volledige service, garandeert je de beste prijzen van je online aankopen, zelfs tot 1 maand na de aankoopdatum!

Om ervoor te zorgen dat zijn leden de allerbeste prijzen betalen voor online winkelen, lanceerde Aion Max Shopping:
Premium-leden kunnen recente online aankopen naar Aion mailen om er zeker van te zijn dat ze de beste prijs hebben betaald.
Aion zoekt gedurende 30 dagen de markt af om te zien of er online een betere prijs voor hetzelfde product beschikbaar is. Als Max Shopping een betere deal vindt, wordt het verschil direct en automatisch teruggestort op de Aion-account van het lid.

Al je kerstaankopen van december kan je zelfs laten herbekijken tijdens de solden van januari en zo een mooie cashback genereren!!

 

Max Shopping maakt deel uit van Aions portfolio van geldbesparende functies die zijn ontworpen om haar leden te helpen minder uit te geven. MoneyMax ™ speurt de markt af naar de beste rentetarieven, en als er een betere rente wordt gevonden, zal Aion deze evenaren. Bovendien zal MoneyMax ™ voor nutsvoorzieningen, mobiele telefoons en autoverzekeringen de beste deals vinden en naadloos van provider wisselen voor zijn Premium-leden, en zelfs met cashback acties bovenop op de allerbeste deals!

 

Aion Bank biedt een allesomvattende manier van bankieren, die haar Premium-leden toegang geeft tot een aantal geldbesparende producten, zeer hoge rentetarieven op spaarrekeningen, ETF-gebaseerd vermogensbeheer (zonder de typische beheerkosten), concurrerende tarieven voor leningen en persoonlijk financieel advies, dit alles voor een vast maandelijks bedrag. Met zelfs de garantie om er na 1 jaar je lidgeld uit te halen zonet betalen zij je het verschil terug!
Geen enkele traditionele bank kan wat Aion doet, integendeel deze laten je steeds meer en meer betalen voor heel wat minder diensten.

Omdat december een dure maand is kan iedereen nu Aion voor zich laten werken met deze 3 hele straffe promoties:

– 1e maand Premium volledig gratis
– € 50 cadeau op de spaarrekening die maar liefst 1% rente geeft -> Hoogste van het land !
– Aion Premium 1 jaar lang aan slechts € 14/maand = 30% korting !

Om van deze promoties te kunnen genieten, volstaat het simpelweg om de promocode ‘yentl’ in te geven bij de aanmaak van je Premium account

 

Daarnaast lanceerde Aion Bank onlangs haar campagne ‘100 euro, 100 dagen’ om een extra boost te geven tijdens de vakantieperiode.
Aion biedt Premium-leden 100 euro aan wanneer ze een vriend doorverwijzen om een ​​Premium-lidmaatschap te openen. Het Aion-lid en het nieuwe doorverwezen Premium-lid ontvangen beide na één maand 100 euro cadeau!

Dit is het bankieren van de toekomst, vandaag al!