Cosy & Trendy

Cosy & Trendy doet bij iedereen een belletje rinkelen. Ik ging pas naar het Pop-Up Restaurant in Antwerpen: TSJOPS. Zij gingen helemaal voor het servies van Cosy & Trendy. De dag nadien ben ik eindelijk naar de winkel gegaan en ben ik als een real housewife een eigen servies gaan kopen. Ik woon nog thuis – I know. Maar toch begint dat al wat te kriebelen. En dat kriebeltje uit zich vooral in het huisvrouwtje zijn. Nieuwe gerechtjes koken en dan serveren op een prachtig bord: héérlijk. Thuiskomen na een lange dag werken en koken vind ik heerlijk.

Cosy&Trendy bestaat uit meerdere lijnen: 500° by Cosy&Trendy, Bar Basics by Cosy&Trendy, … Voor professionelen is er het merk Cosy&Trendy for Professionals met erg duurzame en uiterst gebruiksvriendelijke producten. Zowel de zustermerken van Cosy&Trendy als de lijnen getuigen van een nog meer gespecialiseerde knowhow. Ik ben helemaal gek van de bordjes die je onderaan kan vinden in de fotogallerij. Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn aankoop vinden. Ik hou van authenticiteit, maar toch ook dat Scandinavische. Dat vind ik wel top en zo wil ik later mijn interieur ook effectief hebben. Rustig, landelijk, maar toch trendy. Meteen ook alles wat Cosy & Trendy wil bewijzen met hun merk: huiselijk maar toch niet op de ouderwetse manier.

Het merk is super bekend, maar geen vervelende hype en dat is net zo leuk. Ik ben enorm blij dat ik alweer een stapje dichter ben. Een stapje naar een eigen leven, waar ik wel graag wat huishoudelijke taken op me wil nemen. Maar strijken is niet mijn ding, ik hoop écht dat Jeffrey later die skills wel heeft en dat taakje op zich wel wil nemen. Ik kook én dresseer. En ja, posten op Instagram ook 😉

Meer info via https://cookinglife.nl/cosy-trendy-streetfood/