Get in the pink mood

In poedertinten, fuchsia of flashy, roze is dit seizoen opvallend aanwezig. Verre van het gevreesde babydolleffect, laat het een eenvoudige look oplichten met als resultaat dat u er goed uitziet, en dat kunnen we wel gebruiken met de mooie dagen die in aantocht zijn. Meedoen aan een programma als Pink Ambition vraagt om een artikel met m’n favoriete zomeritems.

Live, love, pink.

Beginnen doe ik met m’n roze jas van Elysée. Ik ben samen met oprichster Joke van Elysée naar Bologna gegaan, om haar Just Yentl x Elysée collectie samen te stellen. Het was een subcollectie die ik samenstelde met Joke van Elysée. Het zijn toffe, draagbare stuks – maar toch wou ik een echte eyecatcher in de collectie, gewoon om te laten zien dat ik eindelijk één van m’n allereerste roze items in mijn kast heb opgenomen. Hey, ik word nog een echte! 😉

Elysée is goed bezig want naast de roze fluffy jas, staan er nog top denims met patchwork op het menu. Een trend die we zeker en vast niet mogen vergeten. Ik combineerde de denim met mijn gloednieuwe Just Yentl All Stars die ik in New York heb laten maken. Ik had die roze All Stars trouwens als schoenen tijdens m’n eerste communie, maar ik ben ze natuurlijk weer kwijtgespeeld.

More than pink!

Mijn bling bling vestje van Given doet het ook écht goed, zeker ook op social media want het vestje spot ik op verschillende plekken! De bomber is subtiel omdat de kleuren heel erg licht zijn, de vele glitters maken het vestje dan weer helemaal de bom.Bom, bomber – get it?!

Last but not least mijn roze nieuwe jas van Bobo Tremelo. Ik zoek altijd wat langere jassen uit, omdat ik daaronder altijd een niet zo’n matchende outfit kan verbergen. ’s Ochtends wil ik in alle rust naar de bakkeren dan maakt mijn outfit niet uit, enkel mijn jas moet écht top zijn. De roze jas gecombineerd met bruin geeft een mooi effect met mijn donkere haren. Ik ben fan!