Rood is de kleur… van mijn laarzen

 

De statement shoes die ieder modemeisje nodig heeft: rode enkellaarsjes. Ik heb er onlangs online besteld via Manfield én jawel, ik ben zo gelukkig. Toch zijn rode enkellaarsjes niet zo makkelijk te combineren als zwarte ankle bloots. 

Ik kreeg de vraag toen ik mijn rode enkellaarsjes op mijn Story zette, hoe ik deze kan combineren. Om makkelijk een collectief antwoord te geven: héél graag deze blogpost over mijn nieuwe rode enkellaarsjes. Ik ben er stiekem verliefd op; zo’n eyecatcher!

Ga voor rood en roze: Als je all-in wil gaan, is de combinatie van een roze trui en rode boots erg mooi. Deze kleurcombinatie zien we ook steeds vaker en hoewel het misschien even wennen is, is het wel erg fashionable. Je kan ook gaan voor een roze shirt of blouse, een zwarte broek en rode laarsjes. Dan is de look draagbaar, maar toch ook opvallend. Maak de look niet té druk, dus laat grote statement sieraden en andere prints achterwege.

Veiliger spelen? Ga dan voor helemaal zwart! Je kan de all-black outfit in een handomdraai nog knapper maken en iets spannender door er één gekleurd item bij te dragen. Het gekleurde item valt zo nog meer op door al het zwart en dat mag bij deze laarsjes zeker! Draag bijvoorbeeld een zwarte blazer op een skinny zwarte jeans een een zwarte tee en gebruik de laarsjes om je outfit een update te geven. Love it!

Rode boots met een hak en een pointed toe staan super onder een skinny jeans. Draag hier een baggy sweater overheen om het wat meer comfy te maken. De combo tussen klassevol én comfy is echt TOP vind ik zelf. Stoer maar toch vrouwelijk!

Ik zweer bij de enkellaarsjes van Manfield: helemaal klassevol, comfy én partyproof! Ik heb nu al zovéél zin in de feestdagen. Hier alvast de link naar mijn enkellaarsjes, maar hou me zeker op de hoogte als jij enkellaarsjes besteld. Jullie tips zijn eveneens zeer welkom bij mij! Daarnaast vind ik de pumps ook écht geweldig. Ook ideaal voor de feestdagen!

Have a great Sunday!