Zalando look

Ik bestel al jaren via Zalando. Ik denk dat zowat heel de wereld wel graag online shopt via Zalando. Zalando is hip, heeft een goeie én snelle service en heeft natuurlijk effectief de laatste nieuwe musthaves. Voor mij zorgt dat natuurlijk voor héél wat uren achter de pc. Ik kan de website wel blijven bekijken. Soms verlies ik gewoonweg het uur uit het oog. Hun nieuwe Remix collab vind ik de max. Ze verwelkomen ons via de website met het volgende: “Kom binnen in het A$AP Hotel met inspirerende outfits in iedere kamer. Ontdek de perfecte REMIX van de meest gewilde merken van het seizoen – voor elk budget – en bekijk de modefilm feat. A$AP Rocky.”

De samenwerking met hem vind ik top. Hij heeft zo’n leuke stijl én blijft zelfzeker over zijn stijl. Zelf vind ik dat bijzonder belangrijk. Om het met zijn woorden te zeggen: “Ik hou van zelfverzekerde en vurige vrouwen met een duidelijke eigen stijl.”

Ik vind het bijvoorbeeld zelf leuk om een leuke training te dragen overdag. Ik schaam me niet om daarmee naar de winkel gaan, gewoon omdat ik zelf echt van een comfy look hou. Ik koos voor een Adidas jogging met sweater en pants. De foto’s daarvan kan je trouwens onderaan deze blog vinden! Dat is het leuke aan de remix bijvoorbeeld. Verschillende stoffen combineren, verschillende prijsklasses combineren én vooral je eigen ding zoeken in het enorm uitgebreide aanbod van Zalando. In m’n werkbalk heb ik meteen als eerste een link naar de damespagina klaarstaan. Ik denk dat ik haast elke dag wel eens neus tussen alle nieuwtjes. Mijn sweater van Adidas is er ééntje die je kan blijven dragen: winter én zomer. De Adidas hype blijft stijgen, dus met zo’n sweater kopen doe je niets mis. Ik reis ook heel veel en heb het altijd koud op het vliegtuig. Meestal wil ik dan zo comfy én warm mogelijk zitten, waardoor zo’n trainingspak ideaal is.

Daarnaast combineer ik de sporty look met een portemonnee van Calvin Klein, die ik soms gewoon ook draag als clutch. Soms neem ik bewust geen handtas mee, omdat er te veel rommel in zit en écht niet meer leuk oogt. Zeker met een comfy look leg ik liever de nadruk op iets kleins, dat toch nog bij mij past. Calvin Klein is één van mijn favoriete merken. Ze hebben vaak basic items maar ze scoren telkens opnieuw en blijven enorm trendy. Prijs-kwaliteit vind ik ze trouwens ook écht super. Meer weten? Check dan zeker de foto’s en de website van Zalando voor meer!