3 things for the perfect me-time

Me-time: iets belangrijk en iets wat ik moet onderhouden. Tijd voor jezelf, om je te leren aanvaarden zoals je bent. Ook tijd om te genieten van de dingen die je puur voor jezelf belangrijk weet te vinden én vooral tijd om jezelf op en top jezelf te voelen. Ik heb drie leuke merken voor je klaarstaan die genoeg vrouwelijkheid in hun mars hebben om jouw het ideale vrouwgevoel te bezorgen.

Mylène

De ‘detox’ producten van Mylène zijn mega hip. De Mylène avondjes kan ik me herinneren van vroeger, maar de producten zeiden me tot sinds kort niet veel meer. Helemaal stom van me, zeker nu ik de producten een kleine maand aan het gebruiken ben én helemaal fan ben van de kracht die het merk wil bieden: vrouwelijkheid met de nodige kwaliteit. Ze hebben ook zin om te vernieuwen en dat deden ze voor mij met een momenteel bijzonder hip product: de avocado! Mijn favoriet uit de lijn? De detox face cream! Deze dagcrème is jouw preventieve bodyguard tegen pollutie. De functionele filmvormer met antioxidantwerking beschermt de huid tegen luchtvervuilende deeltjes en wapent haar tegen oxidatieve stress. Die heb ik toch wel, al ben ik altijd al een stresskip geweest. Je huid wordt door deze verzorging bovendien langdurig gehydrateerd en voelt ultrazacht aan. Een all-in-one gelaatsverzorging! Yay!

LingaDore

Wat een topmerk! Zalige bh’s en nog fantastischere slipjes die je op en top vrouw laten voelen. Gecombineerd met een leuke homewear collectie die we onder de term ‘loungewear’ mogen plaatsen. Ik denk dat ik niet vaak verliefd kan worden op merken, maar LingaDore komt écht heel erg kortbij. LingaDore Lounge staat voor ultiem draagcomfort en elegantie. Draag LingaDore Lounge, lekker lui en toch volledig in stijl. The way I want it! Het is een collectie waarin iedere vrouw zich heerlijk kan ontspannen. Voor deze lounge-/homewear collecties wordt gebruik gemaakt van stijlvolle designs en de fijnste stoffen die je een comfy maar vrouwelijk geven natuurlijk. De loungecollectie staat dus helemaal in het teken van zorgeloos ontspannen. Het neutrale kleurgebruik en de verscheidenheid in items, maakt deze collectie geschikt voor iedere vrouw. Ik ben fan! Wat denk je van mijn nude kleuren?

Viñas del Vero

Last but not least een leuk merk dat scoort met lekkere wijn. Ik drink bijzonder graag een glaasje wijn. Liefst na mijn eten zelfs nog, als een soort van dessertje. Ik hou van witte wijn. Voor rode wijn pas ik. Als ik met vriendinnen weg ben durf ik wel gaan voor een vrouwelijke rosé. Maar het liefst van al wit én ja hoor dit merk is een topper. Ik heb het over Viñas del Vero. Viñas del Vero produceert in een hypermoderne bodega een verrassende verscheidenheid aan smaken en stijlen, met zowel cepagewijnen – gemaakt van een enkel druivenras – als assemblages, een combinatie dus. Een deel van de wijnen rijpt of vergist op hout, een ander deel enkel op staal. Viñas del Vero brengt zijn wijnen op vier prijs- en kwaliteitsniveaus uit: Vinos Jovénes, Vinos Varietales, Vinos de Colección en Vinos de Autor. In de eerste categorie van jonge wijnen vallen de standaard rode, witte en rosé, ongecompliceerde fruitige wijnen gemaakt van twee druivensoorten en bedoeld om in hun jeugd te drinken. Daarin is de bovenstaande Chardonnay mijn favoriet. Have a great ladies night sweeties!