De dressing van mijn dromen

Meubis heeft mijn droom waargemaakt: de dressing van mijn dromen. Nooit gedacht dat ik het Pinterest gevoel in mijn eigen huis zou hebben. Maar toch heb ik de dressing die ik altijd al wou. Ik kwam via Instagram terecht bij Meubis: leuke content, maar vooral superleuke items die eigenlijk allemaal ‘Instaproof’ waren. Ik was meteen verkocht en begon meteen te kijken naar een dressing. Het fijne is vooral dat Meubis kwaliteit brengt, die eveneens betaalbaar is. Meubis wil gezellig en kwalitatief wonen toegankelijk maken voor iedereen. Naast de beste prijzen is voor hen de service en het persoonlijk contact een onmisbare schakel.

Jeffrey zag meteen de ideale eetkamer online, én ik vond een dressingkast. Die kast hebben we visueel getekend tot een echte dressing waarin maar liefst 19 kasten zijn verwerkt. De dressing is onze complete bovenverdieping geworden. Een echte meisjesdroom die tot vervulling kwam. Gelukkig maar dat de service van Meubis top is, want zijzelf kwamen op een zaterdag de kasten in elkaar plaatsen. Een service waar we écht van konden dromen. Snel, correct én vriendelijk, voor zowel de eetkamer als de dressing.

Wie is Meubis?

  • Een creatief en innoverend team van gedreven mensen,
  • Gestart in 2010,
  • Kiest alleen voor kwaliteit aan de scherpste prijs,
  • Eetkamers, slaapkamers, bureaus of dus ook dressings: zowel online als offline te koop.

Bij de eetkamer kozen we voor het Eclips thema: strak, klassevol én met de Scandinavian touch. We hebben twee barkasten, een keukenkastje, een eettafel met bijpassende stoelen en later hebben we ook het salontafeltje en het televisiemeubel ervan besteld. We waren zo ontzettend verrast door het knappe resultaat, dat we onze complete woonkamer die Eclips-vibe wilden geven. Handig ook dat ook dit werd geplaatst, op nog geen halve dag tijd. Altijd gek als je online iets besteld, om het dan thuis aan te krijgen. Wel, bij onze meubelen was dat nog gékker. Je weet totaal niet waaraan je je moet verwachten: welke kwaliteit, is de kleur overeenstemmend met de foto en dergelijke. Aangenaam verrast blijven we dag per dag glunderen als we onze eetkamer zien.

Mijn bureau heb ik midden in m’n dressing gezet. Veruit mijn favoriete kamer van het hele huis. De dressing is huge, én eveneens volledig gevuld. Met zo’n verhuis besef je pas hoeveel kleren je effectief hebt. De kasten zijn sterk, kwalitatief en oh-zo-mooi. Ik ben verliefd!

Meer weten over Meubis kan makkelijk via deze link. Geniet van onze foto’s en wie weet zien we je eens in Antwerpen city?!