Boystuff @ Maison Lab

Processed with VSCO with a5 preset

Eindelijk is het zover, de allereerste gastblog van Jeffrey in onze gloednieuwe categorie: just the man! Die categorie is er gekomen omdat er toch heel wat vraag kwam over menswear én natuurlijk is Jeffrey dan de ideale persoon om zelf aan de slag te gaan. Zijn eerste gastblog gaat over Maison Lab, de webshop waar ikzelf énorm fan van ben. Benieuwd van zijn eerste ervaring?

Meet Jeffrey and his online shopping madness

Persoonlijk verkies ik het om online te shoppen in plaats van urenlang winkels af te schuimen. Zo koop ik het merendeel van mijn kleding via webshops want winkelen moet voor mij zo efficiënt mogelijk gebeuren. Waar

ik op andere sites alsnog veel tijd verlies, heb ik op Maison Lab in no-time gevonden wat ik nodig had. De site is namelijk super eenvoudig in gebruik zonder al te veel poespas en dat weet ik wel te appreciëren. Kiezen is niet makkelijk. De keuze is énorm, maar vooral de merken die ze aanbieden aan de spotprijzen zijn toch nog net dat tikkeltje moeilijker om aan te kunnen weerstaan.

Selected: a brand to remember

Tijdens mijn zoektocht op de website van Maison Lab ging ik niet specifiek op zoek naar een bepaald merk. Ik verkies het om gewoon op het oog af te gaan en een selectie te maken op basis van welke artikelen er bij mij in het oog springen. 

Na een aantal artikels geselecteerd te hebben merkte ik al gauw dat Selected het vaakst naar boven kwam. Niet toevallig want ik ben enorm fan van hun collecties. Daarnaast mochten ook andere merken als Anthony Morato en Essentiel niet ontbreken aan mijn lijstje.

Voor deze allereerste keer startte ik rustig. Een shirtje van één van de leuke merken die ze hebben was voor mij echt een musthave. Ik draag zelden sweaters waardoor mijn T-shirts vaker in de spotlight komen. Daarom koos voor het T-shirt aangezien deze casual maar toch ook wel stijlvol is.​ Nu ja, de bestelling was er snel, het shirtje pas perfect dus tijd voor een nieuwe bestelling. Maar dat in een volgende gastblog, want dat bloggen is toch best wel leuk eigenlijk. Meer weten over de website van Maison Lab? Makkelijk: https://www.maison-lab.be/