Christmas with The Body Shop

The Body Shop komt deze kerst weer met de leukste kerstideetjes op de proppen. Omdat er héél veel vraag is naar mijn favoriete merk dat de leukste kerstideetjes heeft, een blogje over The Body Shop. Tijdens hun kerstevent in Amsterdam leerde ik het merk en de kerstverpakkingen al kennen, maar nu liggen ze ook effectief in de winkel. Klaar om onder jouw kerstboom te komen! Mijn favorietjes deel ik graag in deze blog!

Thema: Play for Peace

Dit jaar is het thema van The Body Shop Kerst collectie ‘spelen’. Spelen voor vrede, omdat we lief willen zijn voor iedereen. Neem de tijd om lekker te spelen. Jezelf te verwennen, maar evenzeer om je naaste omgeving in de watten te leggen. Ah heerlijk toch?

Nog een pluspunt aan de actie: het spelelement komt in heel veel van de cadeaus terug en veel verpakkingen kunnen worden hergebruikt maar je steunt er vooral het Peace Play Project mee. Elke cadeauset die The Body Shop verkoopt steunt vluchtelingenkinderen. Ze laten hen een jaar lang spelen in een veilige omgeving.

Dat wil zeggen dat met elke verkochte cadeauset je vluchtelingenkinderen helpt om een jaar lang op een veilige plek te kunnen spelen. 1 gekochte cadeauset = 1 jaar spelen voor een Syrisch vluchtelingkind. Heb ik je meteen warmgemaakt? Klaar voor het spel? Ga voor meer informatie naar de website van ‘de spelen’ via deze link. Hashtag zeker ook mee via #PlayForPeace.

Mijn favoriete cadeautjes?

  • Gevulde robot spaarpot, €20: gevuld met heerlijke lipbalms (vooral die met kokos is zo’n musthave) en kleine douchegels. Leuk om te geven, maar stiekem ook om te krijgen.
  • Bath bombs voor twee euro, met de heerlijkste geuren. Probeer zeker de mango-versie. Daarvan zijn Jeffrey en ik énorm fan!
  • The Body Shop x House of Holland lipkit, €18: een superleuke flashy doos met de ideale verzorging om je lippen kusklaar te maken. Veel kusjes geven op nieuwjaarsnacht is de bedoeling!

Meer weten over het event én alle gifts die ik zag tijdens het event? Geniet van onze YouTube video! Happy Christmas time!