Louis Widmer perfumes

Yes! Hij is er eindelijk: de enige échte parfum van Louis Widmer. Eén van de merken die ik al lang geleden leerde kennen. Ik moest van mama vaak de productjes van Louis Widmer gebruiken. Vooral omdat ze sterk gericht zijn om absoluut géén allergische reacties te  krijgen, is het een merk dat wel blijvend in onze kast blijft liggen. Ook voor de parfumliefhebbers is er een nieuw walhalla geopend. En dat puur en puur zonder enige allergische reactie. Het ontwerpen van parfum zonder allergenen is een revolutionaire ontwikkeling op de parfummarkt. Dit omdat de samenstelling van een parfum traditiegetrouw vraagt om talrijke essentiële etherische oliën en extracten van aromatische planten, die allergieën kunnen veroorzaken. 

Welke er allemaal te krijgen zijn én hoe ik ze heb ervaren vertel ik vraag in deze blogpost. Blijf zeker lezen want we hebben het straks ook over een give-a-way.

Het Eau Douceur Parfum van Louis Widmer zorgt voor een intens wellness-gevoel.

In het hart van het parfum passen de noten van de fluwelige jasmijn perfect bij de subtiele heliotroop om samen een impressie van zalige warmte te creëren. Dit satijnachtige parfum resulteert in een basis die de tedere houtnoten en zalig zachte aroma’s van vanille onthult. Ik vind dat de parfum lekker bloemig ruikt, fris maar toch met de nodige schwung waardoor de geur lekker lang blijft hangen.

Het Parfum Elixir zorgt voor een onweerstaanbare link met charme en verleiding.

In het hart van het parfum versmelten de frisse en heldere topnoten met een hartstochtelijke roos, een bedwelmende jasmijn en fantastische poederige noten van iris. De romige basis geeft het parfum een schitterende textuur, omhult het in een wolk van muskus en geeft het geheel een magisch een passioneel aura. Deze ruikt voor mij feller, maar ik draag vaak zwaardere parfums. Het romige, maar ook opnieuw het bloemige is erg aanwezig. Let wel: je moet fan zijn van muskus om deze parfum goed te vinden.

Het Louis Widmer L’Eau de Peau Eau Fraiche zorgt voor frisheid, ook voor de gevoelige huidjes.

 Deze parfum is fris, bloemig en aromatisch. De Eau Fraiche bruist, prikkelt en verleidt je met de vorlijke en zonnige combinatie van fruitige en bloemige elementen. Groene, frisse bladeren passen perfect bij het luchtige van de fresia, het zuivere van de jasmijn en een noot van groene thee die het geheel in evenwicht brengt. Het resultaat? Een heerlijk opwekkende cocktail. De fruitige aroma’s van perzik, de delicate muskus en de subtiele houtnoot maken deze creatie compleet. Ah, ik hou zeker en vast van deze. Mijn favorietje om te eindigen was perfect voor mij.

Vertel me zeker via Facebook wanneer de Louis Widmer foto welk je het beste lijkt en wie weet maak jij kans!