Brows on fleek with Sleek

Helemaal waar! Mijn wenkbrauwen ben ik pas sinds een tijdje beginnen bijwerken. Buiten zelf de wenkbrauwen bij te tekenen durf ik niet echt iets doen. Ik ben best tevreden over de vorm en grootte van mijn wenkbrauwen alleen mochten ze toch nét dat tikkeltje feller en opvallender zijn. Met make-up werken is voor mij écht eventjes alle stress loslaten, maar tot nu sukkelde ik best lang met het verzorgen van mijn wenkbrauwen. Thanks Sleek om met de ideale oplossing op de proppen te komen.

Brow Intensity

Met de Brow Perfector wenkbrauwgel kun je je wenkbrauwen snel en handig opvullen en in vorm brengen. De gel is transparant en geeft een langdurige finish. De gel zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten, maar ook dat het aanbrengen makkelijker is. Ik ben absoluut geen held met een wenkbrauwpotlootje, maar héy, het lijkt me écht te lukken.

De lichtgewicht, vlekvrije formule zorgt ervoor dat alle haartjes van je wenkbrauwen keurig op hun plek blijven zitten. Ook zit er een highlighter bij, om een extra mooie én volle look te geven aan de wenkbrauwen. Damn right, deze kan ik niet meer missen. Hij is iets groter als een oogpotlood én kleiner als een mascara, dus bijzonder makkelijk om mee te nemen.

Tell me more

Oké, hoe we concreet te werk gaan toch nog eventjes herhalen. De Brow Intensity kan je op drie manieren gebruiken – het liefst in combinatie. Gebruik het taps toelopende sponsje om de wenkbrauw te kleuren. Dat gaat makkelijk door de vorm van je wenkbrauwen zachtjes te volgen. Breng de wenkbrauw in vorm met het borsteltje, dat iedereen ondertussen wel kent en maak je look af met de prachtige highlighter op het wenkbrauwbot. Die highlighter is verslavend zeg! Let wel op dat je de juiste kleur kiest van Brow Intensity. Bestellen kan makkelijk via deze link.