Beige ankle boots

Nieuwe laarsjes = nieuwe blogpost!

De zomer is nu écht wel van start gegaan. Ik heb m’n garderobe aangepast en in plaats van zwarte laarsjes, nu beige enkellaarsjes gekocht. Je ziet ze tegenwoordig overal: de hippe enkellaarsjes die je outfit een eigenzinnige boost geven. Met of zonder hak, en zo goed als met elke look te combineren, van stoer tot casual en stijlvol. Ik ben alvast verliefd op de mijne van Sacha!

Enkellaarsjes zijn een must voor de garderobe van elke zichzelf respecterende fashionista. DUH! Maar vaak krijg ik de vraag hoe je ze best kan combineren. In deze blogpost lijst ik met plezier enkele tips op. 

 

Alle tips op een rijtje:

 

  • Enkellaarsjes combineren mooi met leggings of bijvoorbeeld een panty. Als je kiest voor een kleur die in de buurt van de kleur van je laarsjes ligt kun je ervoor zorgen dat je benen langer lijken. Kies niet voor een legging die eindigt op je enkels, maar wel één die wat lager komt.
  • Zorg voor een doorlopende lijn door je (skinny) jeans in je enkellaarsjes te stoppen. Leuk met een oversizede wintertui voor dan weer in het winterseizoen.
  • Draag een halflange jurk, zodat je boots zeker en vast blijven stralen onder je nieuwe zomerjurkjes!
  • Sommige kledingstukken zijn minder ideaal om met een enkellaars te dragen. Denk aan capribroeken en kokerrokken. Doordat je nog een stukje been laat zien hak je je look in stukken, waardoor je minder lang lijkt. Mensen die geen ellenlange benen hebben laten deze combinatie dus beter aan hen voorbij gaan.
  • Toch een maxi dress? Dat kan! Enkellaarsjes met een hak combineren met een maxi dress of rok. Als je rok een split heeft is het fijn om de kleur van je legging of pantys af te stemmen op de kleur van je laarsjes. Zo lijken je benen langer.

Je kan mijn schoenen shoppen via Sacha shoes. Ik geef jullie nog een link én ga dan verder van de heerlijke zomer genieten. Ondanks Corona dit jaar, probeer ik nu meer en meer van elk moment te genieten. Maar het is zo fijn om weer te bloggen!