Trendwatching: pink is hot

Roze heeft dankzij Pink Ambition een hele andere betekenis in mijn leven gehad. Super bizar maar écht vooral heel leuk om te zien dat mijn leven quasi helemaal veranderd is. In de positieve zin, want ik heb heel wat leuke momenten mogen meemaken en jawel, sommige dromen zijn ook écht werkelijkheid geworden. Daarnaast was roze deze zomer écht hot. Ook het najaar is fan van de roze tint. Ik raakt geïnspireerd door de ‘Ironic’ Sweater die je trouwens nu bij Zeb kan vinden. Hij is lekker speels door de fijne extra roze details.

Pantone bepaald al meer dan 20 jaar de kleuren voor het seizoen. Dat deden ze ook voor dit najaar! Dit najaar zien we een mooie mix van felle tinten zoals de roze, blauw, geel groen en oranje tinten en ook mooie ‘nude’ gedempte tinten. Gedempte tinten dat houdt in dat er een soort vergrijsde laag over de kleur heen zit. Love it, really.

Get on with Pantone

Het thema van de modekleuren van het najaar van 2017 lijkt een mengsel van heldere en levendige kleuren. De Pantone kleuren zoeken de associatie op met natuur en aarde verschijnselen. De 10 najaarkleuren lijken op het oog vrolijke, frissen kleuren, maar als je ze los van elkaar bekijkt zitten er ook rustigere tinten tussen. Van flamboyant roze tot boerenkool groen. Ja hoor, die naam bestaat dus écht in kleurenland. Funny!

Pink Yarrow

De naam van het roze dat dit najaar helemaal hot is, is Pink Yarrow. Crazy cool! In het voorjaar werd een opmars van roze verwacht. Pantone heeft inderdaad gescoord want de kleur is niet weg te denken uit de meest fashionalble winkels. Ook ketens én grote merken als Chanel en Dior hebben hierop ingespeeld. Naast het zachte Pale Dogwood prijkt Pink Yarrow door onze roze bril. Deze fuchsia of hot-pink kleur is de uitschieter in het Pantone pallet voor dit najaar. Het is een vrouwelijke kleur die ideaal is om mee te accentueren. De kleur is feestelijk en tropisch, een kleur vol energie. Helemaal perfect voor mijn najaar én aankomende winter dus. Geen frisse kleuren in de winter? Jawel hoor, de zomer blijft voor ons verder gaan. We just love the summer! Naast mijn eigen collectie kan je dus ook deze trui shoppen bij Zeb. Ja hoor, de max!