Sneakpeek Little Fortune

Processed with VSCO with t1 preset

Eindelijk is het zover: morgen krijgen jullie de complete Little Fortune collectie te zien. In de derde week van oktober zal de collectie volledig te verkrijgen zijn in alle winkels van Zeb. Natuurlijk voor iedereen mét Fortune Cookie, want daarrond draait de collectie.

De collectie is één en al glitter; ikzelf ben grote fan van glitters, goud, zilver én zwart. Daarnaast zal je ook zelf ontworpen badges, de legerprint én toffe basics kunnen terugvinden in de collectie. Stuk voor stuk items waar ik mezelf goed bij voel en die eveneens ook draagbaar zijn voor een gevarieerd publiek. M’n bontjasje dat tijdens Pink Ambition omschreven werd als de Samson-coat is ondertussen kaki geworden, één van de hoofdkleuren van de collectie. De kakikleur gaat in een soort van ombre over naar een zwarte tint. Daarnaast is mijn glitterkleedje één van de hoofdstukken van de collectie.

De complete fotoshoot kunnen jullie héél snel vinden op Instagram en via mijn blog hier. Voor mij is het nog een nachtje stressen tot morgenavond m’n collectie eindelijk kan worden voorgesteld aan het grote publiek. M’n mama is morgen ook jarig, dus hopelijk kan ik haar een super onvergetelijke verjaardag bezorgen. Ma nu echt stressen!