Classy with Zalando

Online shoppen kan dus écht meteen juist zitten. Ik ben verliefd geworden op héél wat items: het glitterde, het zilveren accent kwam meteen terug in mijn collectie én jawel ook het ‘Pink Ambition’ gevoel kwam weer naar boven. Ik bestelde alles via Zalando, dat meteen ook in solden stond. Het zijn koopjes, die zelfs ietwat langer duurde bij Zalando. Daar heb ik lekker van geprofiteerd én dat op de allerlaatste soldendag. De solden van Zalando kan je alvast hier vinden.

Zilver

Zilver is één van de trendkleuren die gaan terugkomen in mijn collectie. Stiekem is dat de allereerste hint die ik geef. Hoe leuk is dat? Jullie hebben al heel wat zitten gokken, maar eindelijk is het zover: bling bling factor gaat weer enorm de lucht in gaan. That’s what we all like, don’t we?!

Ik koos voor een ombre broek, iets korter omdat ik voor opvallende pumps ging die ik ook genoeg in de kijker wou zetten. De broek is van één van mijn topmerken: River Island. Ik hou écht van dat merk. De broek is zo licht als een veertje, en heeft een handige rekker bovenaan. Tijdloos, maar toch dat extra tikkeltje speciaal. Ik ben fan! Nu trouwens ook te vinden via de salepagina van Zalando. Damn right, daar staan veel soldenkoopjes op – zelfs vandaag nog.

Roze

Mijn handtasje van LYDC London ging haast viraal op Instagram. In een mum van tijd vonden héél wat mensen de weg naar mijn Instagram én hebben massaal veel mensen die foto opgeslagen. Om het roze nog wat extra in de kijker te zetten ging ik nog een stapje verder. Ik heb moeilijke voeten en heb vooral een comfortabele high heel nodig. Elke keer opnieuw vind ik de perfecte pump bij Tamaris. Toch kies ik ervoor om elke keer een beetje specialer te gaan, door de kleur die én roze én blinkend was. De outfit is helemaal on point. Momenteel is nog alles verkrijgbaar via de links én nog in solden. De complete outfit zal je niet meer dan 50 euro kosten. Hoe cool is dat?