Manfield time!

Schoenen, we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Dat is iets wat ik jullie maar niet meer hoef te verduidelijken. Ik denk dat we met heel wat dames zijn die dezelfde mening hebben én natuurlijk helemaal gaan voor zoveel mogelijk schoenen. Ik heb misschien wel heel veel paar schoenen. Sommige zelfs dubbel. Maar telkens opnieuw ben ik gek op een paar schoenen. En ja, deze keer was het net hetzelfde wanneer ik de website van Manfield bekeek. Dit zomerseizoen zijn ze overal te bekennen: de wrapped up sandaaltjes, oftewel sandalen met lange veters die je om je enkel knoopt. Vaak zijn deze sandalen voorzien van een hak in dezelfde suède stof als het bovenwerk. Door veters om je enkel te wikkelen creëer je een soort ballerina-met-spitzen-effect. Een strik of kwastjes aan het uiteinde van de veter maken de laced up sandalen helemaal af. Deze sandalen zijn alles behalve ingewikkeld, kunnen eigenlijk overal bij en zijn een eyecatcher op zich. Daarvoor ging ik op de webshop van Manfield. Maar écht, ze zijn zo leuk dat ik ze niet meer wil uit doen. Ze zitten als gegoten én passen echt bij elke zomerse outfit. Nu maar hopen dat het weer lekker mee zit de komende tijd, want iedereen houdt er in ons land toch van om lekker te pronken en vooral te genieten van de zomer. De zomer waar we naar uitkijken, ook al is het België en kunnen we niet altijd van eenzelfde zomer dromen.

Nog meer schoenentips nodig? Wel, ik zet er nog een paar toppers op een rijtje!

  1. Voor wie echt op de sportieve toer wil: over the top sporty shoes komen in! Denk hierbij aan unieke modellen, gewaagde mixen van kleuren en prints en ongewone details. Met deze opvallende exemplaren maak jij echt een fashionstatement. Durf jij het aan?
  2. Een ding is zeker: nette sneakers of basket schoentjes boven afgetrapte sneakers. En met ‘net’ bedoelen we dan materialen als leer en suède. Dat wil niet zeggen dat je je vertrouwde Adidas sneakers helemaal nooit meer aan kunt: they never really get old. HURRAY!
  3. Buckle up dames: riempjes en veters zijn helemaal in deze lente. Vooral op laarsjes zie je ze veelvuldig terug. Het mag écht de cowboylook hebben, met details als gouden studs of gouden riempjes.

Ik ben klaar voor de zomer! En jij? Breng zeker de website van Manfield eens een bezoekje. Wat een prachtige collectie hebben ze. De snelle service krijg je er trouwens meteen bij. I’m a fan!