Décandence de Luxe

Ondertussen ben ik helemaal ondergedompeld in de wereld van de online shopping. Ik hou er echt van, al hou ik écht van leuke trendy items die zeker en vast betaalbaar zijn. Ik ben vorig jaar mijn boek gaan voorstellen in DDL in Sint-Truiden. Een prachtig pand, een goeie service en vooral héél wat leuke items die draagbaar én betaalbaar zijn. Sint-Truiden heeft er een hotspot bij. Zeker voor fashionista’s die graag wat speling hebben is het handig om af te zakken en te shoppen bij DDL. Décadence de Luxe is dé referentie in Sint-Truiden op het vlak van Italiaanse damesmerken. Wekelijks kan je bij hen terecht voor de laatste nieuwe trends. Want oh ja, mooi meegenomen is dat ze haast elke week nieuwe collectie hebben. Hoe spannend, zeker als je elke keer kan gaan neuzen tussen de nieuwe looks die ze te bieden hebben.

Maar héy! Er is meer!

Als je zelf niet graag gaat shoppen of je woont nu eenmaal te ver is er een oplossing sinds afgelopen week. Je kan online shoppen op de website van Décadence de Luxe. Makkelijk, snel én vooral met een top service. Past er iets niet? Krijg je meteen je centjes terug! Past het wel én je bent tevreden? Dan tag je hen op Instagram en geef je some good vibes zodat hun gloednieuwe webshop nog meer een succes wordt dan het nu al is. De stock vliegt er haast héél snel door én natuurlijk moet je dagelijks checken of er nieuwe favorietjes zijn. Ik doe telkens in mijn bed aan online shopping. Ik denk dat ik dan over die nieuwe looks al wil dromen natuurlijk. In de ochtend kijk ik naar m’n rekening én dan snap ik waarom het zo laat is geworden.

En ik?

Ja hoor, ik heb ook online geshopt bij DDL. Ik koos voor een geprinte blouse met Barok bloemen. Die trend is deze zomer helemaal in, net als de blouses die meteen goed vallen. Ik wil de blouse combineren met geklede witte schoentjes. De broek moest enerzijds comfy zijn én anderzijds iets specialer. Voor de comfy look koos ik voor een jogging in glitterstof – I like it! Voor die ietwat meer specialere look ging ik voor een basic jeans die afgewerkt is met een mooie zijkant. Geniet van de foto’s bovenaan én onderaan in de blog.

Ga zelf een keertje online shoppen. Makkelijk en snel via deze link!