My life in a Banana Moon bikini

Het is niet van mijn gewoonte te posten over mijn lijf. Maar omdat ik zo’n fan ben van Banana Moon en me echt goed voel in het bikini’s en badpakken leek het me toch best evident eens iets te posten over het merk én mijn favoriete sumemr bikini. Want die heb ik zopas gevonden én meteen meegenomen naar Ibiza. Ik had bijzonder leuke complimentjes gekregen én dat deed me effectief wel deugd!

Banana Moon profileert zich als “Californian Sunwear”. Voor mijn zijn ze bijzonder creatief. Ze blijven ergens ook vasthouden aan de typische look en dat vind ik prima. De eigenheid van een merk behouden is altijd leuk. Ze scoren elke zomer opnieuw. Deze zomer hebben ze de leuke basic kleuren, fijne pasteltinten maar vooral ook weer leuke fluo tinten. Ik ging voor een print, maar daarover later meer.

De zomerse designs van de zwem– en strandkleding heeft een sterke Franse inbreng dankzij designer Nat Maori die een scheut “savoir-flaner” van de Côte d’Azur naar de VS meebracht. Die Franse finesse is merkbaar in de lingerie en de thuiskleding waaronder de vrolijk gekleurde zomerse jurkjes en kleedjes. Banana Moon telt oneindig veel prints en modellen in haar collectie. Toch grijp ik vaak naar de leuke bloemenprintjes die het merk telkens nog hipper maakt, élk seizoen opnieuw.

Elk seizoen opnieuw kijken miljoenen vrouwen van alle leeftijden uit naar welke hippe, fun, funky en trendvernieuwende ontwerpen uit California tevoorschijn komen. Vroeger shopte ik offline in een fysieke winkel, maar nu is het zo makkelijk online natuurlijk. Ook United Brands heeft telkens een groot aanbod uit de collectie, waardoor ik stiekem elke zomer meermaals afzak naar de winkel. Héél erg blij met de bloemenprint mét gouden details. Ik hou van goud, glitter én kleur. De bikini is dus perfect op mijn lijf geschreven. Letterlijk en figuurlijk dus! Shop maar goed én geniet van de zomer!