Pink glitterboots

Nog paar daagjes en dan is het zo ver, XMAS baby! Ik ben echt helemaal in de stemming voor de feestdagen. Gisteren heb ik de kerstboom inclusief het huis in een leuk versierd pakje gestopt. Ik zing al weken kerstliedjes, ik kijk kerstfilms op élk vrij moment (ookal slaap ik dan minder), en oh ja morgen ga ik opnieuw kerstshoppen voor onder de kerstboom. Beter kan niet toch? Nu ja, misschien ook wel, sneeuw zou het plaatje compleet maken. Iets wat natuurlijk niet zomaar vergeten kan worden, is je kerstoutfit. Ik draag mijn eigen collectie, die helemaal bestaande is uit glitters. Je moet opvallen én shinen: dat is een must. Misschien ga je wel met je familie een kerstdiner houden, of ga je gezellig de stad in met vriendinnen of je vriendje. In ieder geval is het verstandig om stress te voorkomen, door van te voren na te denken over je look. Ik vond het dit jaar vooral leuk om bijpassende schoenen te vinden, de juiste accessoires én natuurlijk moest ook de make-up in teken van mijn glitterlook zijn.

Ik ging voor een glitter pallet dat je meteen bovenaan deze blog kan vinden. Ik wou matchy shoes, omdat roze glitter helemaal mijn ding is. Sinds een paar maanden ben ik zo fan van het nieuwe boek ‘On Fleek’, van de meiden van Fashionchick. Omdat ik volop aan mijn eigen nieuwe boek aan het werken ben, is het zo fijn om van de dames te leren. Ze hebben dit najaar ook een fantastische collectie uitgebracht bij Sacha. Ik had al eerder de zwarte boots met studs besteld, maar nu ben ik dus ook helemaal gevallen voor de op en top fabulous, glitterende én blinkende roze over knee boots. Ik draag wel graag opvallend, zeker tijdens de feestdagen. Ik vind ook dat de boots je outfit in één opslag kunnen pimpen. Een win-win dus!

Luz Accessories vind ik trouwens ook een leuke webshop. Daar vond ik allerlei leuke accessoires die écht mijn hart hebben gestolen. Mijn drie favoriete items die ik vind dat als accessoire moeten kunnen:

  • Simpel, zilver, maar toch met de nodige glitters. Deze oorbellen vind ik tijdloos. Ze kunnen perfect dagelijks in 2018 gedragen worden, maar eerst gaan ze samen met jou de feestdagen in. Je kan ze via deze link vinden.
  • Qua oorbellen hou ik het altijd graag iets rustiger. Hou je niet van goud? Ga dan volledig voor de op en top hippe gouden oorringetjes, want het zijn echt rondjes die zo hip zijn. Klik hier voor team goud!
  • Dé ring is het voor mij nog niet, maar ik draag bijzonder graag ringen. Vooral in zilver!

 

Glitter genoeg? Benieuwd naar mijn roze party boots? Zijn ze te fel en wil je toch wat minder opvallend zijn? De party shoes van Sacha vind ik de leukste! Neem via deze link een kijkje én geniet vooral van de feesten. Shine bright my sweets!