De perfecte Valentijnscadeaus kan je hier vinden

Dit jaar is het de tweede keer dat Jeffrey en ik Valentijn kunnen vieren. Ik ben wel een beetje in de mood voor Valentijn. Ik hoef niets speciaals te hebben, maar ik heb wel graag een cosy avondje met z’n tweetjes, waar we echt Q-time kunnen hebben en de focus op onze relatie kunnen leggen. Voor ons gaat het best wel een speciale Valentijn zijn, omdat we druk bezig zijn aan ons huisje. We hebben éindelijk de sleutel, dus gaan nu aan de slag met het verven – én ja dat ook op Valentijn. Als we na de werken aan ons huisje weer thuis aankomen, wil ik Jeffrey graag verwennen met… een moment van rust en relaxatie.

Ik ben meestal een last minute persoon als het op Valentijn aankomt, maar ik leerde de Prime service van Amazon kennen via een collega blogger. Zij had me Amazon als de ideale site om leuke cadeautjes te vinden aangeraden.  Ik stond versteld van alle mogelijkheden waaruit ik kon kiezen om Valentijn écht top te maken. Handig ook dat je via de ‘Love is in the air banner’ meteen terechtkomt op een pagina vol items voor Valentijn. Je moet zelf kiezen of je cadeaus voor hem of voor haar wil. Nadien klik je bovenaan op ‘Prime’ waardoor je een overzicht krijgt van alle producten die in België worden geleverd. Onbeperkt én gratis! Je kan trouwens via deze link meteen de ‘Love is in the air’ pagina checken. Leuk weetje: Je hebt onbeperkte bezorging van meer dan 2 miljoen artikelen binnen één dag in 30 verschillende categorieën. Heerlijk toch? Hebbedingen gecombineerd met items die je in je dagdagelijkse leven nodig hebt is de ideale combo voor mij. 

Mijn keuze was best moeilijk, maar ik heb vijf items gekozen die mijn Valentijn perfect gaan maken. Ik stelde een Valentine Survival kit samen en (yay!) ik ga ‘m ook met jullie delen.

Eerst en vooral dacht ik aan een Instax. In ons huisje willen we zoveel mogelijk Polaroids hangen, lekker retro maar het geeft je ook altijd de nodige fijne herinneringen. Jeffrey en ik hebben er al heel wat verzameld, maar hebben dus onze Instax ergens op hotel laten liggen (ja, het toppunt van nalatigheid dus). Ik ga deze keer voor een roze Instax, om toch een beetje in het Valentijn thema te blijven. Onze Valentijn zal blijvend gekoesterd worden! De fancy Instax kan je via deze link shoppen.

Als ik aan Valentijn denk, denk ik ook aan cliches. Lekker in de zetel zitten met een lekker warm dekentje, een glaasje wijn én pizza. Klinkt dat goed? Een filmpje is ideaal én ja, dat kan ook via Amazon. Prime-leden hebben trouwens toegang tot onbeperkte streaming van een groot aantal films en tv-programma’s via Amazon Prime Video. Ideaal om samen een romantische film te kijken op Valentijnsdag.

Wij houden er echt van samen verse pizza te maken en er een glaasje wijn bij te drinken. Mijn wijnglazen zijn allesbehalve hip, waardoor ik op zoek ging naar de ideale wijnglazen voor Valentijn. Ik zag glitters én goud en jep, ik was meteen verkocht aan deze toppers. Een dekentje vond ik ook héél snel, en eveneens mét kwaliteit. Ik vind het zalig dat Amazon Prime zoveel kwaliteitsvolle producten heeft aan sterke prijzen.  Kiezen is altijd verliezen, omdat je zoveel keuze hebt. Daarnaast hebben ze ook échte musthaves. Ik vond een pizzaroller waardoor ik écht in een tien minuten durende lachbui ben beland. Je kan de pizzaroller via deze link vinden. Schrik niet want de pizzaroller is écht te geniaal voor woorden.

Last but not least: mijn lief zijn parfum was op. Hij gebruikt altijd Boss Bottled van Hugo Boss. Ik keek op verschillende sites van parfumeriezaken én vond de laagste prijs bij Amazon. Ideaal toch: snelle levering, énorme keuze en vooral sterke prijzen. Mijn Valentijn gaat top zijn. Wat zijn jouw plannen? Welke cadeautjes koop jij? Tips zijn altijd welkom via contact@justyentl.com. Laat me zeker ook weten wat jij via Amazon Prime hebt gevonden. Pretty excited!