Een droombed voor mij

Ik loop een beetje vooruit op de zaken, maar een bed was toch een absolute must voor me. Ik weet dat die levertijden altijd iets langer zijn, wanneer je een bed wil dat helemaal jouw ding is. En dat wou ik ook écht. Ik ben een fan van Swiss Sense, omdat ze specialist zijn in boxsprings. Er is niets heerlijker dan een boxspring! Mijn ouders kennen het merk al langer, en ik slaap al heel mijn leven in een boxspring van het Nederlandse merk. Ik ben er super tevreden van, dus ik vertrouwde erop dat Swiss Sense ook voor ons nieuw huisje een match ging zijn. Ik heb heel wat verhuis-Stories al op Instagram geplaatst maar ik kreeg bijzonder veel vraag naar welk bed ik heb gekozen. Hoe gek het ook klinkt, een goeie boxspring is voor veel mensen belangrijk. Logisch ook, want het is de grootste vorm van rust in je leven. Een bed moet een échte match zijn. Héééérlijk toch, lekker slapen op het perfecte bed?!

 

Familie Diks

 

Familie Diks is een beddenspecialist met al 100 jaar ervaring als beddenmaker, waar ze zich vooral op boxsprings richten Ik vind het vooral een pluspunt dat ze het meeste van de fabricage zelf doen, maar ook heel actief en creatief met de tijd meegaan. Ze voorzien ook boxsprings waar iedereen zijn gading in kan vinden: van klassiek, tot trendy, tot tijdloos en oh ja een princessengevoel-bedje is er ook. Die 100 jaar wordt dit jaar écht in de kijker gezet, maar daarover later meer.

 

“Onze missie is om het slaapgenot van de klant te verrijken met een onderscheidend assortiment boxsprings. Waarbij onze dienstverlening in combinatie met deskundig advies op het gebied van slaapcomfort en kwaliteit garant staan voor een goede nachtrust.”

 

Jubileum!

 

Swiss Sense viert dit jaar het 100-jarig bestaan van beddenmakers Diks, en zoals ik net al zei, gaat dit gevierd worden. We kiezen voor Jubileum editie II, de meest perfecte boxspring. De exclusieve gestreepte stof, het limited edition label en het strakke hoofdbord maken boxspring Edition ll een absolute musthave voor iedere slaapkamer. Ik ben geekkkkkk (!) van deze boxspring. Echt mijn ultieme favoriet in hun gamma. Het voelt alsof ik elke dag op hotel slaap, maar met een meer vertrouwd gevoel. Een compliment dat de mensen van Swiss Sense echt verdienen.

 

Samenstellen

 

Boxspring Edition II heeft een modern hoofdbord met strak lijnenspel. Deze luxe boxspring past perfect in ieder interieur, maar is bij ons ook écht een plaatje. Standaard is de boxspring uitgevoerd met een 13cm hoge AEROMAX Nature topper. Deze topper heeft een afdeklaag van natuurlatex en bevat 1500 pocketveren waardoor je verzekerd bent van optimaal comfort en ventilatie. Geef jij je voorkeur aan een ander ligcomfort, dan kies je eenvoudig een andere topper. Je kan die makkelijk allemaal uittesten in de Swiss Sense winkel in je buurt!

 

Naast een mooi uiterlijk, is het ligcomfort van je boxspring natuurlijk ook belangrijk. De boxen van boxspring Editon ll zijn standaard voorzien van pocketvering. Een pocketvering box bestaat uit veren die ieder los van elkaar zijn verpakt, waardoor je geniet van individuele ondersteuning en optimale ventilatie. We deden een boomerang op Instagram en zagen dan pas hoe goed de boxspring eigenlijk wel veert. Crazy, zeg! Lees je graag een boek of kijk je graag tv in bed? Kies dan optioneel voor een elektrisch verstelbare bedbodem met draadloze afstandsbediening. Zo kom je gegarandeerd heerlijk tot rust! Wij hebben ook voor de elektrische variant gekozen. De eerste nachten was het vooral grappig om ermee te spelen, maar nu merken we de handigheid op. Langer werken in bed, of gewoon de laptop erbij pakken en vlogs bekijken. Handig!

 

 

 

Onze final review video is nog niet aan de orde, maar blijf zeker ons YouTube kanaal in de gaten houden om ons ProjectYJ te volgen én de vorderingen te zien. Tijdens de final review gaan jullie ook de boxspring die verkrijgbaar is bij Swiss Sense zien verschijnen. Yay! Tot snel sweeties!