Travellicious dating guide

Ik ben héél lang single geweest. Dat leventje was ik zo gewoon én ik dacht dat ik toch heel wat dating tips kende. Ik kreeg onlangs een leuk berichtje over de Grenzeloos Dating app die ik gelezen heb om mijn vriendinnen deze zomer te kunnen updaten mét de leukste en vooral beste datingtips. Wisten jullie dat ik een super wing-girl ben?! Heb jij ook tips nodig om deze zomer volledig voor de perfecte dates te gaan? Lees dan vooral eventjes verder vandaag op deze wel héél speciale blogpost.

Bloggen over daten, zo gék. Ik vind best wel dat dat goed werkt. Ik krijg vaak de vraag hoe ik Jeffrey heb leren kennen en hoe wij zijn beginnen daten. Dat is misschien vertelstof voor een volgende blog als jullie daar zin in hebben. Vandaag gaan we aan de slag met de Grenzeloos Dating Guide. Say what? Yes, een wonder voor deze zomer te shinen op je komende dates.

Lexa.nl heeft onlangs de ‘Grenzeloos Daten Guide‘ uitgebracht. Dit is een (online) handleiding met handige tips en tricks voor een overgetelijke zomer aan de zijde van een knappe Fransman. Maar héy, die Italianen en Kroaten mogen er ook best zijn hoor. Het is niet altijd makkelijk om te starten met een date. Hoe vraag je een date? Wie vraagt je mee op date? Wanneer zeg je effectief ja? Ben je te verlegen daarvoor of is je buitenlandse crush nét iets meer hard to get? De Grenzeloos Daten Guide is alvast een perfecte start.

Waarom in het buitenland?

Het lijkt wel alsof je op vakantie sneller verliefd wordt…Nou, dat kan best wel eens kloppen! Weg van de dagelijkse sleur in Nederland helpt het zomerse zonnetje je om alle stress van thuis te vergeten en de meest vrolijke, open versie van jezelf te worden. Dit maakt je onweerstaanbaar voor mannen overal ter wereld!

Hilarische weetjes uit de gids

  • Single Italianen zoeken actief naar relaties of flings, al hoeft trouwen niet per se. Breek je zijn hart? Dan kruipt hij in een hoekje met een break-up-songs-playlist.
  • De Duitse man is over het algemeen niet heel actief op zoek naar een levenspartner, want hij ziet een relatie vaak meer als iets voor de toekomst. Maar als hij zoekt, dan pakt hij het gelijk heel serieus aan.
  • De Fransman. Als hij een klik voelt, ontmoet hij graag je vrienden. Fransmannen hechten overigens veel waarde aan de mening van hun vrienden over jou.
  • De ultieme tip bij een Nederlander? Dring jezelf niet op bij zijn vrienden of familie, hij heeft hier wat meer tijd voor nodig. Hij houdt je in het begin het liefst voor zichzelf. Overtuig hem dus eerst dat jij de ware bent, voordat je een rondje bestelt voor zijn vrienden.

Je kan kiezen uit de ultieme afknapper van een Nederlander, hoe je bijvoorbeeld een Fransman zijn hart sneller laat kloppen of hoe een Engelsman nu het hof kan gemaakt worden. Hilarisch, maar ergens besef je wel dat dit klopt. Misschien niet overtuigd? Lees dan zeker eens de Grenzeloos Daten Guide via deze link! Natuurlijk ben ik zo benieuwd naar jullie verhalen na het lezen van de guide, maar vooral na het gebruiken van de tips. De leukste zet ik zeker en vast op mijn Insta Story. Bezorg me jouw verhaal via contact@justyentl.com.