Mijn boek is er!

De release van m’n nieuw boek deed me rillen van geluk, maar vooral van excitement. Hier gaan we. Opnieuw. Nooit gedacht dat er een tweede boek zou komen, maar toch. Het is er. Mijn nieuwe baby. Niet letterlijk nemen. We deden een Instagram mopje waarbij Jeffrey en ik bij een foto van onszelf een quote met babymannetje plaatsten. De quote luidde: expect the unexpected. Onze vrienden, familie én volgers waren massaal verbaasd maar vooral blij. Maar toen moesten we vertellen dat het over de bevalling van een nieuw boek ging. Een beetje teleurstelling maar toch volgde iedereen in onze blijdschap.

Speciaal is het boek wel: vol met m’n favoriete influencers, mijn vrienden en familie, fantastische bedrijven én oh jawel mijn favoriete man heeft ook zijn eigen hoofdstuk. Quasi alle foto’s zijn ook gemaakt door mijn hubby. Zo’n zalig gevoel dat het echt een beetje onze baby is.

De perstekst van m’n boek vond ik zo bijzonder leuk gemaakt door uitgeverij Houtekiet: 

Het begon allemaal met een blog en een eindwerk op school. Ondertussen wordt Yentl Keuppens niet alleen gevolgd door meer dan honderdduizend fans, grote merken en bedrijven vragen haar ook geregeld om raad omdat ze vaststellen dat ze hun PR en marketing anders moeten aanpakken.

In ON just my own LINE geeft Yentl de lezer een inkijkje in haar leven, on- en offline. Naast haar ervaring als journaliste, auteur en fashion designer voor haar eigen collectie, werkt Yentl dagelijks aan haar online ‘database’. Ze beschrijft de weg die ze aflegde vanaf haar eerste stappen als blogster tot haar recente successen als influencer.

 Yentl maakt de lezer wegwijs in de wondere wereld van de social media en stelt ons haar favoriete kanalen voor. Want of het nu gaat om topics als mode, eten, reizen, beauty of shoppen, het is belangrijk dat je je boodschap brengt via het juiste medium en mét je favoriete filter. Alles draait om inspireren en creëren. Yentl verklapt haar geheimen en deelt bovendien een aantal van haar favoriete hotspotadresjes.

 

Mijn boek is er nu en de eerste weken in de verkoop liepen super goed. Dolgelukkig kijk ik uit naar de officiële launch. Jullie meningen nadat jullie On Just My Own Line hebben gelezen zijn ook super belangrijk. Insta Story mee én ik deel met plezier jullie momentje én gedachtegang over mijn boek. Want ook jij bent zo online, op je eigen manier. Ik hoop dat m’n boek mensen op één of andere manier kan inspireren. Om zichzelf te ontdekken en te durven blootgeven online. Op de eigen manier. Als het goed voelt, zit je juist!

Bedankt iedereen voor de massale steun afgelopen weken!