De pizza van mijn dromen

Ik postte laatst bovenstaande foto op mijn Instagram. Ik denk dat m’n DM helemaal uitpuilde van de berichten. So sorry dat ik nog niet alles heb beantwoord, maar omdat ik toch meer aan het bloggen ben geslagen probeer ik alles via mijn blog een plaatsje te geven en zo een collectief antwoord te voorzien.

Ben jij gek op pizza en is jouw motto: ‘er is nóóit genoeg glitter’, dan ben je net zoals mee sowieso verkocht aan de glitterpizza van de West Coast. Er bestaat dus een pizza in alle kleuren van de regenboog met HEEL veel glitters.Eetbaar weliswaar én echt nog lekker ook. 

Ga jij voor een pizza salami, pizza quattro stagioni of voor de pizza hawaï? Vergeet de standaard pizza’s, want de ‘gewone’ pizza is zóóó 2017… Regenboog glitter pizza it is. Jeffrey en ik wilden na het zien (en proeven!) van deze pizza niet meer anders in ieder geval. Restaurant DagWoods in Santa Monica introduceerde de glitter pizza en iedereen wil het proberen. Een rage, maar ééntje die goed gelukt is. Het is niet alleen absurd cool, maar ook nog eens lekker. Bekijk het een beetje als een pan pizza van de Pizza Hut, maar dan in de kleuren van de regenboog. Craaaazy for sure! 

Ik kreeg zoveel reacties dat ik er echt een blogje aan wou wijden. De pizza’s zijn zo Instaproof dat in Santa Monica DagWoods super populair was. Toch is het niet té lang dat je moet wachten op je bestelling. Een kleine twintig minuten en je bent ready to go. Of je ‘m eerst gaat eten of eerst gaat foto’s shooten, laat ik aan jou. Wij reden meteen door naar Venice beach voor een pick-nick, na jawel, een fotoshoot.

Heel benieuwd welke Belgische keten of welke pizzeria met de glitter trend in ons land gaat lopen. Ik ben alvast klant!