Dit was fantastisch!

De Boekenbeurs is sinds een weekje opnieuw voorbij. Dit jaar mochten we langer van de partij zijn. De Boekenbeurs duurde maar liefst 2 weken, wat voor mij vier signeersessie’s opleverde. Om eerlijk te zijn ben ik altijd echt bloednerveus. Als ik nerveus ben dan bibber ik, quasi uit m’n bed. Uit m’n vel. De uitgeverij moet me dan ook naar de stand sleuren. Puur die onzekerheid die toch blijft spelen. 

Vier keer signeren is buiten de zenuwen écht fantastisch! Mensen ontmoeten die speciaal daar staan te wachten voor JOU. Het is en blijft een gek gevoel. Zeker wanneer de rij massaal is, doet het toch iets met je. Ik vind het fantastisch om in iedereen zijn boek een ietwat persoonlijker tekstje te schrijven. Toch zeker omdat ik altijd in mijn boeken probeer persoonlijke items aan te halen. On Just My Own Line is een boek over mijn online leven, maar geeft ook een kijkje in het online leven van verschillende influencers, bedrijven. Daarnaast gaan we ook offline en vragen we aan mijn vrienden en familie hoe ik zowel online als offline ben. 

Ik ben vaak online en spendeer daar graag mijn uren aan. Bloggen was mijn hobby, nu mijn beroep én daar ben ik dankbaar voor. Dankbaar ook dat ik alles mocht neerschrijven wat er de afgelopen jaren online allemaal is gebeurd. Dankbaar dat mensen dit ergens als een soort van inspo zien. Die inspiratie wil ik vooral van de mensen zelf laten komen. Ik hoop gewoon dat mijn boek mensen van bedrijven, andere influencers etc, ergens kan inspireren. Iets los kan brengen. Mensen die durven online gaan, als zichzelf. On their own line.

Dankjewel aan alle mensen om zo massaal aanwezig te zijn op de boekenbeurs. Ik vond het megalief! Bedankt ook aan mijn uitgeverij om samen met mij een droomboek af te leveren. Bedankt ook aan Coca-Cola om me te steunen met de perfecte goodies om effe af te koelen 😉 Het was oooonvergetelijk! Ik tel af naar de launch van mijn boek, later deze week. Keep you guys posted!