Manfield for president

De lente is volop aan de gang én dat mocht wel. We hadden nog sneeuw in maart: crazy. Ik steek het alvast niet onder stoelen of banken dat ik geen winterpersoon ben. Ik hou van de zon en zomer, maar de lente is mijn favoriete seizoen. Ik word daar gewoon gelukkig van. Die eerste zonnestraaltjes doen me ook zoveel deugd!

Als het lente is, zorg ik sowieso voor een paar extra classy boots. Laarsjes die écht onder elke outfit gaan, voor zowel lente als zomer. Mijn black boots, waar ik komend seizoen altijd trots naar kan kijken. Ik vond de perfecte laarsjes aan een top prijs via Manfield.

De enkellaarsjes zijn dit seizoen weer helemaal hot en happening. Je kan ze eigenlijk perfect door het hele jaar dragen én dat vind ik er zelf zo heerlijk aan. De ankle boots voor komend seizoen zijn glad, mat en soms zelfs uitgerust met een coole print. Je kent ze wel: de leopard print bijvoorbeeld. Ook de kleuren zijn heel divers voor deze lente en aankomende zomer. Bruin, blauw, zwart, beige, grijs of rood, je komt het allemaal in het trendy aanbod tegen. Zelfs pastel is niet uit te sluiten. Ik koos voor zwart omdat ik vaak felle kleuren in mijn outfit draag. Ik wil mijn laarsjes liefst basic, maar toch met een classy touch. Ik maak er telkens een soort van signature look van én I love it! Daarnaast doen pumps het komende zomer opnieuw goed, maar ook de klassieke sandalen én espadrilles zijn ook weer sterk aan het scoren. Shop net zoals mij je zomerschoentjes online én stap sterk in je schoenen de zomer in.