Frisse start van de zomer

De zomer zit volop in de startschoenen én jawel: dan komen er ook weer toffe nieuwigheden op de markt. Ik ben altijd in voor een frisse cocktail, maar ik hou ervan om ‘m alcoholvrij te maken. Perrier komt de zomer met een straffe variant: Perrier & Juice.

What’s in a name?

  • Proeft als een frisse cockatil
  • Amper 40 kcal: summer body goals kunnen dus ook met dit drankje
  • Drie verschillende combo’s die niet zo traditioneel zijn: Perzik-Kers, Ananas-Mango en Aardbei-Kiwi. 
  • 17% geconcentreerd vruchtensap dus de nodige vitamines zijn haalbaar met deze topper

Tell me more!

Vóór de lancering werden deze drie smaken getest door een consumentenpanel. 74% gaf aan een voorraad van de combinatie Perzik-Kers te willen inslaan. Meteen al een favoriet, al zijn bij ons thuis de meningen verdeeld. Jeffrey gaat voor de Ananas-Mango versie, mijn bestie voor de Aardbei-Kiwi variant. De evaluatietest bracht verschillende meningen die Perrier omzette tot drie verschillende, nieuwe smaakjes. Het concept van het drankje zelf werd trouwens ook geëvalueerd: naast de smaak zorgden ook de originele fruitcombinaties en het natuurlijke aspect voor goede punten.

Benieuwd? Je kan ‘m nu vinden in de supermarkt. Let’s get refreshed!

PS: Leuke serveertip? Neem een stuk suikerspin en leg het in een martiniglas. Daarnaast serveer je de Perrier. Giet het water op de suikerspin en het wordt binnen geen tijd een heerlijk drankje.
Succes verzekerd, én voor alle leeftijden!