Forza smartphones

Onlangs ging mijn iPhone stuk. Ik ging ermee naar de winkel, maar hij bleek niet gerepareerd te kunnen worden. Ik ging op zoek naar een oplossing en de meest voor de hand liggende was toch een nieuwe kopen. Maar hey, zo’n iPhone is niet al te goedkoop. Dat weet iedereen ondertussen al. En meteen als er een nieuwe versie uitkomt, zit je toch alweer te verlangen naar een nieuw mobieltje. Mijn gsm is een beetje mijn kindje. Ik word gek als ik hem nog maar één seconde niet zie steken in mijn handtas. Laat staan dat ie stuk gaat. Ik zocht naar oplossingen, maar ik bleef maar botsen dat mijn iPhone niet meer zou werken. Totdat ik op een unieke website terecht kwam die ik jullie zeker niet wil onthouden. De website waarover ik spreek is Forza Refurbished . De gebruikte iPhone 6 wordt hier meteen in een nieuw jasje gestoken.

 

De specificaties van de iPhone 6 zijn top. Ik blijf het zelf één van de betere toestellen vinden van Apple. Ik denk dat ik haast alle versies heb gehad, maar deze blijft toch voor mij het meest scoren. De iPhone 6 heeft een 4,7 inch (12 cm) scherm met een resolutie van 1334 bij 750 pixels en 326 ppi. Het scherm bestaat uit de Retina HD-technologie van Apple. Een mooie én best wel grote verandering als je de vorige iPhone specificaties bekijkt.

 

De afmetingen van het toestel zijn 138,1 x 67,0 x 6,9 mm en hij weegt 129 gram. De iPhone 6 is voorzien van de nieuwste versie iOS en het toestel is verkrijgbaar met 16GB, 64GB of 128GB intern geheugen. Net zoals bij andere versies van de Apple iPhone is het geheugen van dit toestel niet uit te breiden. Bij Forza Refurbished kun je dus een iphone 6 los toestel kopen.

 

Maar wat maakt Forza Refurbished zo speciaal?

Forza Refurbished is importeur én verkoopkanaal van refurbished Apple devices. Ze scoren door hun goeie service én fantastische technologie. Ze helpen je ook zo snel mogelijk verder. Je krijgt natuurlijk geen gloednieuwe iPhone, maar voor mij ziet de iPhone er zo goed als nieuw uit. Ze worden helemaal schoongemaakt, opgefrist én gerenoveerd. Een nieuwe iPhone maar dan voor een lager prijsje. Ze willen de smartphone fans zo goedkoop mogelijk helpen.

 Sterk, de batterij gaat lang mee én de prijs is absoluut niet te vergelijken met een nieuwe iPhone. Handig dus als je extra centjes wil uitsparen. Al de iPhones worden door speciale robots minutieus op meer dan 50 punten gecheckt. Een kwaliteitscontrole door een gespecialiseerde robot is dé enige manier waarop refurbished kwalitatief goed kan worden aangeboden. Super gek, maar het bestaat én werkt echt. Ik vond het ook eventjes wennen, maar mijn gevoel zei ja én daarom ben ik er ook volledig voor gegaan. Je krijgt zelfs twee jaar garantie plus bieden ze alle devices aan middels sterrengradaties zodat er voor ieder wat wils is. Hun voorraad is ook huge! Meer weten? Neem zeker een kijkje op de website en zoek jouw ultieme refurbished iPhone 6 uit! 

De foto hierboven is gemaakt met mijn nieuw mobieltje! Check!