Little Miracles tea

Wanneer het gaat om een fijne, gezonde zomer zal Jeffrey altijd paraat staan. Jeffrey leeft graag gezond, maar zoals iedereen maken we graag eens een uitzondering. Ik ben al een tijdje fan van Little Miracles tea. Het drankje zat in mijn goodiebag tijdens de release van m’n eerste boek afgelopen jaar. Ik ben een theedrinker, maar vaak warme thee. Dit is voor mij de allereerste thee die ik echt koud lust. Maar Little Miracles zorgt voor meer én dat vertel ik vandaag graag in een nieuw blogje. De zomer is begonnen, dus we gaan er sterk én energievol tegenaan. Mijn favoriete seizoen moet dit jaar opnieuw me kracht geven om een heel jaar sterk te staan.

Drink it cold

Dit drankje met enkel natuurlijke ingrediënten bevat biologische thee, sap geperst uit superfruits én het stofje Ginseng, wat van nature zorgt voor wat extra energie. En laten we eerlijk zijn, meer energie kunnen we allemaal weleens gebruiken. Met de zomer op komst heb ik best wel drukke dagen en dan is extra energie meer dan welkom.

We hebben de keuze uit Lemongrass Tea & Ginseng, Black Tea & Peach, Green Tea & Pomegranate en White Tea & Cherry. Zelf was ik vooral benieuwd naar de eerste uit het rijtje. En nee hoor, die heeft me ook absoluut niet teleurgesteld. Ook Jeffrey bleek fan te zijn van het merk. Waardoor we opnieuw onze mannencategorie kunnen uitbreiden. Als we fan zijn, dan bloggen we erover. We hebben de drankjes nu ongeveer een maandje geprobeerd. We hadden beide eigenlijk al een vrij lange periode last van een drogere huid. Dat geeft direct zo’n vaag gevoel als je kijkt naar je eigen huid. De drankjes beloofde om de huidkwaliteit te verbeteren, doordat je je lichaam zuivert met kwaliteit én vooral gezonde stoffen. We deden het amper een week en merkten al resultaat op.

Nog meer voordelen?

Daarnaast is het drankje ook goed voor een goeie bloedcirculatie. Het bevat bijna geen calorieën én zorgt er eveneens voor dat je lichaam gezuiverd wordt. Zelf vind ik het super dat er vooral vitamine C in zit. Door mijn allergie aan haast alle fruit behalve citrusvruchten kom ik niet aan een gezonde dosis. Ik heb mijn vitamines eveneens de twee weken tijdens deze test periode gelaten én ik kom net terug van de dokter met een bijzonder verrassend en positief resultaat over het vitamine C gehalte in mijn lijf. Je weet, als de dokter dat zegt, ben ik echt wel ééntje die alles zwart-wit op papier wil. Gelijk kreeg Little Miracles met hun beloftes.

Mannen

Jeffrey dronk altijd water, ik altijd frisdrank. Water vind ik bijzonder vies, ook al moét ik het wel af en toe drinken. De afgelopen weken was onze koelkast gevuld met thee én met resultaat. Zelfs mijn papa die graag de meest zoete drankjes verkiest, vond de theetjes bijzonder goed. Aha check, mannen zijn dus ook helemaal hip én trendy met hun eigen Little Miracles tea. Maak je samen met Little Miracles klaar voor de zomer!