Kerstmis én kerstkaarten-lover

Kerstmis zit eraan te komen. Bijzonder veel zin in! Toch is het dit jaar toch wel een best speciale Kerstmis. De lockdown is nog volop bezig en we weten helemaal niet hoe lang deze zal duren.. Vieren we Kerstmis dit jaar zonder familie? Of met een beperkte groep of? Vragen die natuurlijk nu al in m’n hoofd spelen. Toch wil ik het positief bekijken. Mijn kerstboom is besteld, net als mijn kerstversiering. Het leukste vind ik altijd de kerstkaarten. Dat is m’n dada. Als kindje keek ik er zo naar uit ze te schrijven. Ik werd boos op m’n mama als zij ze had geschreven. Dat was echt mijn ding. Maar na jaar en dag zo’n typische kerstkaarten te schrijven, die je gewoon aankoopt in de winkel, wou ik dit jaar iets anders.

Rode envelop

Mijn vrienden en familie wil ik nu extra steunen door ze een gepersonaliseerde kerstkaart te sturen. Bij Kaartje2go kun je je kerstkaart helemaal op maat samenstellen. Je kunt, als je wil, er je eigen foto op zetten (of zelfs een collage maken). Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een luxere papiersoort. Dat laatste kan ik je echt aanraden, want het maakt je kaart zóveel mooier en het verschil in prijs valt reuze mee. Vooral de kaarten met de afwerking ‘premium mat’ vind ik zo zo mooi. En die met parelmoerglans is de favoriet van m’n bestie. Vervolgens verzend je je kaart natuúúrlijk in een rode envelop. Die rode krijg je er nu trouwens gratis bij! Ik heb enkel de kaarten moeten betalen, de envelop in wit én nu dus ook rood krijg je er gratis bij. Rood is toch nog meer dat tikkeltje extra Kerstmis, hé?!

 

Tips to go met Kaartje2go

Nog een handige tip van mij: het is bij Kaartje2go mogelijk om een gratis proefdruk van je kerstkaart te bestellen. En met gratis bedoel ik dan ook echt 100% gratis. Geen verzendkosten, en je bent niet verplicht om achteraf ook echt je kerstkaarten bij Kaartje2go te bestellen.

En als we dan toch bezig zijn met de tips. Je kunt ook speciale kerst-sluitzegels kunt bestellen, om je envelop mee dicht te plakken. Dat maakt het versturen van je kerstkaart nog leuker en persoonlijker! Er zijn verschillende soorten, van stickers met hulsttakjes tot zwart-witte zegels met ‘Fijne Kerst’ erop en alles daartussen.

Wat vinden jullie van m’n resultaat?

Zin om zelf aan de slag te gaan? Stuur mij één van jouw gemaakte kerstkaarten en krijg er ééntje van mij in je bus! De eerste 10 mensen die reageren, krijgen er ééntje in de brievenbus! Bekijk alle kerstkaarten via deze link