De Bijenkorf goodies

Omdat het eindejaar zo leuk is om te vieren, wil ik mijn looks toch extra in de verf zetten. Ik ga vaak shoppen in Nederland met mijn ouders. Vroeger nog meer als nu. Lekker wandelen door de straten van Maastricht was écht de leukste gezinsactiviteit voor mij. Een dagje genieten met mijn mama en papa ging gepaard met een lekkere lunch én genoeg shopplezier. Ik moést altijd naar de Bijenkorf gaan. Veruit de winkel waar ik het meeste vond, omdat ze zoveel leuks ook kunnen aanbieden. Omdat we nu minder tijd hebben, shoppen we samen vaak online. Ik kreeg heel vaak de vraag of ik wat meer wou brengen over mijn favoriete kerstitems. Bij deze breng ik mijn musthaves die je nog net moet scoren voor 2018 begint.

Handtassen

Ik zoek altijd een beetje verder, naar de trends van 2018, wanneer ik nu online zit te shoppen. Ik merkte op dat creativiteit en maatwerk de kenmerken zijn van de meeste tassen van komend seizoen. Kleine handtassen krijgen een handgemaakte uitstraling met vervlochten lintranden, genoeg kleur en vooral speelse elementen. Uitgesproken contrastkleuren zijn ook must do’s komend seizoen, maar ook de classy black bag blijft een topper. Mijn favoriet is een zwarte handtas van Ted Baker met genoeg speelsheid, kleur en creativiteit. 

Sieraden

Accessoires is altijd een moeilijke, want er is altijd zoveel wat je wel kan gebruiken. Ik vind juwelen altijd een leuke. Om te geven, maar stiekem ook om te krijgen. Ik ben gek van de kleur zilver, omdat mijn collectie nu ook helemaal in teken is van zilver en spacy elementen. Ik ben dan ook méga fan van Buddha to Buddha, die opnieuw een toffe, draagbare en unieke collectie op de markt hebben gebracht. Het is een merk dat heel gekend is, maar best wel meevalt van prijs. Aan echt zilver hangt natuurlijk een prijskaartje, maar Buddha to Buddha brengt zo’n heerlijke kwaliteit. Er is bijzonder veel keuze op de website van de Bijenkorf. 

Horloges

Als we aan sieraden denken, passen horloges er ook bij vind ik. Ik kocht voor iedereen thuis dit jaar een horloge. Ik wist echt niet goed wat verder te kopen, en ik wist dat zowel mijn ouders als mijn vriend ééntje nodig hadden. Ik vind dat leuk om te kiezen. Moeilijk misschien ook, omdat het prijziger is. Maar een horloge is zo’n fijn cadeau waar je in 2018 het hele jaar plezier zal van hebben. Ik ben verliefd op zwarte horloges, en grijp er ook telkens naar. Daniel Wellington is zo’n hype op Instagram en ik begrijp steeds meer waarom. Kwaliteit in combinatie met betaalbaarheid is een mooie, zeker voor onder de kerstboom. Zoek je eigen favorietje op de website van de Bijenkorf!

Geniet van de feesten én hou me op de hoogte wat jullie online hebben gevonden, op de Bijenkorf website!