Lekker lui met Domo

Ik kom niet meer uit m’n zetel – ik kom niet meer uit m’n zetel – ik kom niet meer uit m’n zetel! Mag ik dit dan eventjes blijven herhalen? #projectYJ kwam vandaag tot een hoogtepunt voor mij: onze luilekker zetel werd geleverd. Super fijn natuurlijk, zeker omdat we ‘m gevonden hebben bij Domo Meubelen in Leuven. De meubelwinkel dat in dezelfde straat is als mijn studentenkot van vroeger. Ik wandelde vaak binnen en droomde natuurlijk al verder van een eigen stekje. Hoe fijn is het dat ik nu effectief in diezelfde winkel mijn droomzetel heb gevonden?!

Domo Meubelen ligt in de Bondgenotenlaan: dé shoppingstraat in het Leuvense. En ja, daar had ik dus mijn kot. Je kan je dus al levendig inbeelden waar elk vrij moment in mijn studententijd naartoe ging. Heerlijk, zeg! Domo heeft een ruime keuze aan verschillende salons, maar ze bieden ook eetkamers, decoratie, verlichting én nog zoveel meer aan. Een winkel waar je effectief alles kan vinden: zowel online als offline. Ik had al enkele salons online zien staan, want ook hun website is super handig voor mensen die effectief alleen online bestellingen willen doen. Toch wist ik dat de salon een moeilijke ging zijn, voor iemand die niet kan kiezen. Jeffrey werkt in Leuven en kreeg na zijn uren een nieuw werkje: de salon uitkiezen. Hij heeft heel wat beelden gemaakt, die de ruime keuze bij Domo eens te meer in de kijker zetten. De videomontage is momenteel aan de gang, dus héél snel hebben jullie ook een video over onze kick ass salon.

De mensen van Domo staan garant voor hun goeie service en open feedback. Ze helpen je maar al te graag kiezen, en dat is iets dat Jeffrey echt nodig had. Het resultaat mag er zeker zijn vind ik, dat je stiekem al bovenaan deze blogpost kan vinden. Wij kozen voor een lichtgrijze variant, waar je in kan luieren maar eveneens ook mensen te slapen kan leggen. Ik denk dat er een achttal personen in kunnen ‘comfy’ zijn. We kozen voor de ‘leatherlook’-feel. Een leatherlook kunstlederen zetel is voor zij die van de voordelen van een lederen zetel willen genieten, maar niet een grote prijs aan een zo’n zetel willen uitgeven. Zo’n leatherlook zetel is eenvoudig te onderhouden met een vochtige spons. Kunstleder is imitatieleer die meer resistent is dan echt leer, maar wel minder soepel. Klinkt het als muziek in de oren? Ik ben alvast fan van de keuze van Jeffrey! Heel benieuwd naar jullie feedback, die altijd welkom is via contact@justyentl.com.

Meer info via deze link!