Meet my Thule

Hoe fijn is het dat Coolblue telkens een stapje verder gaat. Ze zijn creatief én willen ondernemen. Ze willen zich vooral ook specialiseren. Ook op gebied van reiskoffers. Omdat ik haast elke week op het vliegtuig zit, wou ik de site meteen testen. Ik vond een koffer van Thule. Ik ben een beetje een grote fan van het merk, want hun rugzakken vind ik écht de max. Ze blijven gewoon écht scoren met hun kwaliteit, die steeds nog beter lijkt te worden. Ook al denk je dat het niet straffer kan. Thule is ondertussen al eventjes bezig in het vak en dat merk je wel. Al bijna een eeuw lang ondersteund Thule alle actieve en sportieve reizigers. De reistassen van het merk zijn volgens mij functioneel, licht van gewicht en daarnaast bestand tegen de krachten van de natuur. Bagage meesleuren is met de rugzakken best makkelijk, ook al laat ik dat vaak aan Jeffrey over (oeps!). Gelukkig is Jeffrey écht een schatje die dat met véél plezier doet.

Leuk weetje

Thule is opgericht in Zweden in 1942, toen maakte Thule nog producten voor Zweedse vissers. In 1955 kwam het eerste product van Thule voor auto’s op de markt; de grilles ter bescherming van koplampen tegen kiezelsteentjes. Thule is na al die jaren sterker dan ooit in hun vakgebied.

Pluspunten van Thule

Voordelen aan de reiskoffers zijn er genoeg. Neem bijvoorbeeld de Subterra Carry On. Een toffe reistas, die is voorzien van wielen maar daarnaast ook eenvoudig op je rug te dragen middels de verstelbare rugzakriemen. Makkelijk om meer in te pakken, vuil van schoon te scheiden, of kleren op hun plaats te houden dankzij het compressiepaneel binnenin. Voor mij is dat dus lekker handig omdat ik vaak wat looks meeneem op een persreis. Optillen gaat trouwens ook super makkelijk! De robuuste wielen en handgrepen zorgen voor soepel vervoer. Gelukkig, want ik haat het als koffers blijven haperen of best wel moeilijk mee te zeulen zijn.

Thule x Coolblue

Toch is het online bestellen van zo’n koffer niet altijd even makkelijk. Ik deed het eens één keer, in een kleine webshop die vooral fashion-minded was. De koffer werd geleverd maar was bekrast én was bovendien al één wieltje kwijt. Dat was absoluut anders wanneer ik een koffer bestelde bij Coolblue. De koffer was geleverd op amper één dag, helemaal top én met garantie. mijn koffer is ondertussen altijd bij me tijdens de afgelopen tripjes. Ik kreeg zovéél leuke reacties op de foto hierboven, dat een blogje écht op zijn plaats was. Helemaal fan van Thule én de toffe verzamelsite van Coolblue, te vinden via deze link!