Mijn kerstcadeau uitgepakt

De feestdagen zijn volop aan de gang! Ik heb er zo van genoten. Met Kerstavond zat ik bij m’n ouders, super gezellig. We hebben kreeft gehaald en er een leker flesje bij open gedaan. Dat ging verbazend makkelijk, door m’n eerder gekregen kerstcadeau. Ik had het al eerder gepost op m’n stories, maar ik heb de nieuwe Bosch IXO vino set in m’n bezit. Met een eigen wijn die eraan komt in 2021, is dat het meest ideale cadeau voor mij!

 

 

 

 

Ik gaf al wat meer info via m’n stories maar hierbij dus ook nog een blogpost, voor de nieuwsgierigen die héél benieuwd waren naar het toestel. 

Met de Ixo 6 Vino Set accu schroefmachine heb je de volledige controle voor zorgeloos werken en kan je intuïtief schroeven van begin tot eind. Dankzij zijn ergonomische ontwerp en compacte vorm is hij zeer praktisch in gebruik. Een Soft Grip zorgt voor een betere grip en een optimale controle van de machine. Ik krijg normaal nooit een fles wijn open, en nu ging het vanzelf. Letterlijk en figuurlijk in 1-2-3! Dankzij dit toestel heb je volledige controle en is het afgelopen met gesplinterd hout of beschadigde schroeven. Vreselijk als dat hout terechtkomt in je wijn. Daarnaast is ook de batterij mega gemakkelijk te bekijken. Je blijft altijd (!) volledig geïnformeerd door de accu-aanduiding met 3 LED’s, zo kan je blijven doorwerken met gedetailleerde informatie over de accu.

De Bosch IXO Vino is hét cadeau voor kerst. Deze IXO accuschroefmachine en het unieke Bosch kurkentrekker-opzetstuk komen in een mooie cadeauverpakking. Met dit geschenk kan je zonder zelf kracht te gebruiken elke wijnfles makkelijk en snel ontkurken. De Bosch IXO Vino is dan ook het gadget voor tijdens de feestdagen! En na het eindejaar, gebruik je de IXO natuurlijk voor al je schroefklussen in en om huis. Een verrassend cadeau voor zowel klusser als wijnliefhebber. Ik ga ‘m donderdag zeker en vast nog gebruiken om nieuwjaar te vieren! 

Wil je deze ook snel in huis hebben? Check dan snel volgende link! Fijne feesten voor jullie allemaal! Dikke zoen van de hele Keuppens familie.