Pixum pics for life

Foto’s zijn heel belangrijk voor me: ze coveren een moment in je leven dat je wil koesteren. Ik denk vaak als ik scrollend door mijn Instagram ga terug aan leuke momenten die me zoveel zin laten krijgen in onvergetelijke, straffe momenten. Ik ben nu 25 en zit vol positivisme. Ik wil leven, ondernemen, creatief zijn en vooral terug kunnen kijken naar te gekke momenten. En daar kunnen foto’s me bij helpen. Ik denk vaak dat ik al mijn foto’s op Instagram wil afdrukken, maar dan op een originele manier. Zo kwam ik bij Pixum terecht: een hippe online winkel waar je je foto’s kan printen op een canvas, of een kader in aluminium of doodgewoon een toffe poster. Daarnaast zijn de oldskool foto’s nog steeds leuk om te hebben, maar ik verkies dan liever de fotoboeken waarin je je foto’s meteen al kan ‘plakken’ in een geprint boek. De lay-out, tekst én vooral de sfeer in je persoonlijk boek kies je helemaal zelf.

Daarnaast ben ik blij dat ze zich specialiseren in het creëren van het perfecte Pixum telefoonhoesje Ik gebruik mijn mobieltje dagelijks bijna 6 uur. Ik heb pas een test gedaan hoeveel uren ik effectief online ben. Zes uur stond er op de teller. Mijn smartphone case is momenteel ééntje met glitters, pailletten en hartjes. Best wel onpersoonlijk, iets wat ik pas besefte wanneer ik op de website van Pixum terecht kwam. Hoe leuk zou het zijn een paar cases te ontwerpen met de belangrijkste personen van mijn leven. Tijdens mijn volgende persreis kan ik genieten van het meermaals ‘virtueel’ zien van mijn lief, ouders, hondje Fleur en mijn beste vriendinnen.

Tijdens het online shoppen besefte ik pas hoe belangrijk foto’s zijn om je te motiveren, maar ook om te leren waarderen. Het waarderen van mooie momenten die je wil blijven onthouden. Mijn vriendinnen zeiden meteen dat zo’n webshops meestal bijzonder traag gaan, zeker bij het inladen van je foto’s. Allesbehalve! De website van Pixum gaat razendsnel. De foto’s blijven van top kwaliteit én je kan eveneens kiezen voor een automatische fotocorrectie bij het aanpassen van de grootte als je bijvoorbeeld net zoals mij voor wanddecoratie kiest. Klantenservice staat centraal op de webshop en dat merk je ook tijdens het bestellen. Elke stap van je persoonlijke bestelling wordt kort maar krachtig uitgelegd. Pixum heeft een eigen blog waar ze handige DIY tips geven om je toch nog met een extraatje te kunnen verwennen. Je kan de blog trouwens makkelijk vinden via deze link.

 

Om jullie zelf te laten genieten van Pixum, besloot ik samen met de creatieve mensen van de webshop aan de slag te gaan en een leuk idee voor jullie uit te werken. De origineelste inzending wint een voucher ter waarde van 80 euro om te besteden op de Pixum webshop om je eigen wanddeco, fotoboek of smartphone case te creëren. Wat moet je daarvoor doen? Easypeasy!

Toon me in een leuke mail (contact@justyentl.com) je favoriete foto allertijden. Vermeld natuurlijk de reden waarom je specifiek voor die foto hebt gekozen. De leukste wint! De wedstrijd loopt af op 25 oktober. De winnaar wordt via deze blog en via @yentlkeuppens op Instagram bekendgemaakt. Eén deelname per persoon.

Collect moments and personalize your own lifetime memories with Pixum. Makkelijk te vinden via deze link! Veel shopplezier!