Pump it louder!

De EasyPump was deze week m’n reddingsmiddel. Het weer werd warmer en warmer, en aangezien we een zwembad hebben, was de keuze tot zwemmen snel gemaakt. Ik besloot om de EasyPump aan te schaffen, die oppompen van zwembadtools makkelijker zou maken. Daarnaast heb ik ook énorm makkelijk de banden van mijn opa zijn fiets kunnen oppompen. Dubbele win!

Wat maakt deze EasyPump van Bosch dan zo speciaal? Wél! Dat vertel ik in deze blogpost, dus lees gerust eventjes verder 😉

Dit zegt Bosch zelf:

Klein gereedschap, grote prestatie: de EasyPump is de intuïtieve drukpomp van Bosch voor alle toepassingen tot max. 10,3 bar. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie ondersteunen comfortabele en nauwkeurige resultaten bij het oppompen. De pomp heeft een duidelijke gebruikersinterface met een groot display dat bij daglicht afleesbaar is. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat de pomp ideaal kan worden meegenomen. Uitgerust met diverse adapters, die netjes in het opbergvak zijn opgeborgen, kan de EasyPump allerlei soorten banden (bijv. van auto, fiets), ballen (bijv. voetballen) en zelfs kleine watersportartikelen oppompen. Opblazen was nog nooit zo gemakkelijk.
 
En het is écht wel correct wat ze zeggen. Ik neem effe de grootste details onder de loep:
  • Oppompen tot max. 10,3 bar met realtime meting en automatische stopfunctie: Heel makkelijk én snel! Zelfs voor iemand die er niet veel van af weet, is dit een easy apparaat waarmee je snel aan de slag kan. Stel je voor dat je je banden allemaal manueel moet opblazen voor het zwembad?! Dat is toch ondenkbaar (en voor mij ook niet haalbaar zelfs).
  • Ideaal voor het oppompen van banden (auto, motor, fiets), ballen en kleinere watersportartikelen: Getest én goedgekeurd voor zowel zwembadtools als de fietsbanden van mijn opa zijn fiets. Dat ging trouwens mega gemakkelijk én snel. Ik kan er niet tegen dat iets te veel tijd in beslag neemt, dat kan ik momenteel in m’n drukke leventje wel missen. Mijn papa en opa stonden ook versteld van de snelheid van deze EasyPump!
  • Alles netjes bij de hand: diverse adapters zijn opgeborgen in de handgreep van het gereedschap: Je krijgt alles mooi samen geleverd, in een zakje waarbij alles mooi bij elkaar blijft. Ik ben best een chaoot, dus deze is echt ideaal! 
  • Intuïtief en praktisch: gebruikersvriendelijk, ergonomisch en klein ontwerp met groot display: Heel duidelijk, makkelijk op start én stop duwen en ik had bijvoorbeeld 10.bar gekozen én dat was duidelijk leesbaar.
  • Geïntegreerde accu en USB-C®-oplaadfunctie, helder verlicht door LED-licht: Handig voor ’s avonds, maar wij deden het deze keer overdag!

 

Ik kreeg via m’n post op Insta zoveel prive berichtjes waar je deze nu kan kopen. Ik stop er nog enkele links van voor verkooppunten van deze EasyPump! En dan nu… PUMP IT looooouder! 

Link voor de website van Bosch zelfs kan je hier vinden. Voor Coolblue, Bol.com én Hubo kan je op de namen zelf klikken. Dankjewel Bosch voor de leuke samenwerking. Dit is écht een toppertje die ik oprecht nog veel zal gebruiken. Fijne zondag schattekes! x