Zo zag je me nog nooit

Vorige week was ik in Madrid voor Escape Room – the movie! De eerste dag kregen we de film te zien, de dag nadien moesten we een Escape Room betreden die gebaseerd is op de film.
De film komt pas op 6 februari uit, dus we waren best gelukkig dat we ‘m twee weken op voorhand mochten kijken. Ik hou wel van horror en thriller. Gek genoeg ben ik niet meer zo fan van romcom’s. Vroeger zou ik meteen kiezen voor iets romantisch, om te dromen natuurlijk, over de mooie verhaallijnen. Nu mag het allemaal ietsje spannender. Dat het spannend werd, werd al na één minuut duidelijk. De film start met spanning alom. De film gaat over zes mensen die moeten samenwerken, om te overleven. De Escape Room is moordend.
Ze ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich vervolgens in omstandigheden waar ze zelf geen invloed op hebben. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen. Ze gaan door vier verschillende kamers, die hen het leven kan kosten. Ik zat op het puntje van mijn stoel door de constante spanning van de film. Helemaal in de ban van de film, moest ik de dag nadien zelf de Escape Room betreden. En dat liep niet volgens een leien dakje. Ik ben sowieso al eerder een bangerik, maar nu was angst speler nummer 1. Hoe mijn Escape Room verliep, zien jullie eindelijk in een gloednieuwe video! Veel kijkplezier!