Ik ben een sneakerfreak

Sneakers zijn voor mij altijd een goed idee! Of je ze nu draagt tijdens een werkdag of tijdens een weekendje weg; voor elke gelegenheid is er wel een perfect paar te vinden. Dit seizoen kies je voor sneakers in roze daim, met metallic details of met tropische prints. Ik ben iemand die niet vaak hakken draagt, maar eerder kiest voor de sportievere versie in de vorm van een hippe sneakers.

Groentinten domineren deze zomer. We hebben het dan niet over pastelgroen, dat ook wel mintgroen genoemd kan worden, maar echt over kaki. Ik ben een herfsttype dus kaki is een goeie kleur voor mij. Wisten jullie trouwens dat ik avondlessen in kleur-en stijl heb gevolgd? Ik vond het super boeiend, én het heeft me geholpen me te brengen waar ik nu sta, mét een eigen kledinglijn.

Ik wou een paar kaki sneakers omdat mijn collectie ‘the jungle of life’ voorstelt. Ik moest dus in groentinten denken, omdat zowel de trendkleur groen is alsook mijn collectie die in teken van de groene kleur staat. Het model van m’n dromen vond ik op Sacha. Een beetje meer heavy, meer aanwezig maar zo hip en trendy. Welcome to the future, want we gaan voor XL sneakers deze zomer. De Britney Spears sneakers van vroeger, die best bombastisch waren zijn nu dus terug helemaal hot. Vind jij de chunky sneaker trend nét even iets te heftig? Geen zorgen deze versie van Sacha got your back. De futuristische sneaker kun je zien als het elegantere zusje van de chunky variant. Net zo hoog, en net zo bulky maar met rondere vormen en íets minder lomp.  I love it!