Ibiza: hotspots to see

Processed with VSCO with t1 preset

Hoewel Ibiza vooral bekend staat als party eiland waar iedereen tijdens een vakantie volledig ‘los’ gaat, was het voor mij een feest van ontspanning. Toch is er meer. Ibiza staat bekend als hippie eiland, jetset oord en party paradise. Tout bekend Nederland en sterren zoals Paris Hilton vertoeven hier tijdens de zomermaanden wekelijks. Maar Ibiza heeft nog veel meer. De tips kreeg ik mee van enkele journalisten die enkel en alleen over Ibiza schrijven. Voor mij dus érg geloofwaardige bronnen die ik zeer graag met jullie deel. Mijn drie favorietjes staan onderaan geblogd!

Cotton Beachclub
Deze über hippe Ibiza hotspot zit aan een fijn zandstrand en heeft een te gek uitzicht! Het restaurant is helemaal in bohemian Ibiza hippie sferen ingericht en de strandfeestjes hier zijn de bom. Op het menu staan super gezonde dingen zoals heerlijke salades, sushi, sashimi en vooral heel veel champagne. De service in deze tent loopt énorm vlot en er wordt rekening gehouden met alle klanten die ervoor kiezen om naar deze beachclub af te zakken.

La Paloma
Midden op het eiland zit hippie hotspot La Paloma. Dit is een fantastische plek en een van mijn favorieten op het eiland. La Paloma heeft een prachtige tuin, met overal bloemen, bomen, kaarsen en knus gedekte tafeltjes. Het eten is heerlijk en allemaal vers van het eiland. Gezond, bio en zonder fratsen. Super romantisch en heel gezellig. Love it! Hier kom ik zonder twijfel voor terug én liefst met een fotograaf want het lijkt me de ideale locatie om te shooten.

Las dos Lunas
Gezellig uiteten met een grote groep? Las dos Lunas is the perfect choice! Deze Italiaan zit aan de weg richting alle clubs dus ligt ideaal op de party route. Het restaurant is groot, heeft een prachtige binnentuin en is heel romantisch. Coole muziek, goede service en het eten is super. Dit restaurant is dus ook een ideale plek voor een romantic dinner. Overal hebben ze kleine intieme hoekjes met tweepersoons gedekte tafeltjes, verlicht met talloze kaarsen en prachtige bloemen.

Klaar voor jouw trip naar Ibiza? Party, relax and enjoy!