Win: last-minute trip naar Frankrijk

We hebben zoveel leuke reacties gekregen op onze Interhome give-away. We besloten daarom een gloednieuwe give-away op te zetten. Dit keer naar het mooie Frankrijk om te genieten van de laatste zonnestraaltjes van dit jaar. Benieuwd naar meer? Lees dan zeker even deze blogpost uit!

Interhome is zo makkelijk. Je bent geen fan van de typische hotelkamers? Je hebt nood aan wat privacy? Interhome vonden we de ideale oplossing: een eigen stekje, én dat voor een week. Interhome verzorgt appartementen én vakantiewoningen in 33 landen. Ze hebben meer dan 33.000 vakantiehuizen. Dat kan zeker en vast wel tellen!

Jeffrey en ik zijn pas terug van Los Angeles én hebben zelf eventjes drukke weken voor de boeg. Ik heb dus jullie hulp nodig. We maken van deze give-away een soort van ruildeal. In ruil voor een weekje Frankrijk, wil ik graag een gastblog laten maken door JOU! Jij mag schrijven voor Just Yentl én in mijn plaats gaan genieten in het mooie Frankrijk. 

Wat geven we precies weg?
Een verblijf voor maximaal 5 personen van 20 tot en met 24 september in deze prachtige woning in Crozon-Morgat. De ideale plaats om tot rust te komen, te relaxen én te genieten van de heerlijke natuur. Het noord-westen van Frankrijk vind ikzelf bijzonder mooi en rustgevend. De villa is ultramodern én heeft alles waar je maar van kan dromen. 

Wat is inbegrepen?
– beddengoed,
– toeristenbelasting,
– eindschoonmaak

Vervoer naar de locatie wordt niet voorzien, dat dient de winnaar in kwestie zelf te bekostigen. Maar door Frankrijk cruisen is absoluut geen slecht idee denk ik dan. 

 

Belangrijk

  • Je bent vrij tussen 13-20 oktober
  • Je kan iemand (of zelfs meerdere personen op aanvraag) meenemen op deze reis
  • Je maakt een blogpost met een tiental van je leukste foto’s en een leuke tekst voor Just Yentl

 

Het allerbelangrijkste komt er nu meteen aan. Wat moet je doen om kans te maken?

Stuur een mailtje met contact@justyentl.com met daarin het antwoord op de vraag:
Naar welk land kan je met deze give-away gaan?

Veel succes! Vergeet trouwens @interhome niet te volgen op Instagram voor leuke tips en last minutes!