Boost je huid

De nieuwe mij: vanbinnen én vanbuiten. Ik werk dagelijks hard aan mezelf: zowel mentaal heb ik nog de nodige ondersteuning nodig, maar ook fysiek ben ik dagelijks hard aan het werken het sterke in mij naar buiten te laten komen. Qua skincare ben ik helemaal verkocht aan de bindweefselmassage! Say what? Yes, dat dacht ik ook.

 

What’s in a name?

Dit is een intensieve massagetechniek die de bloedcirculatie stimuleert, waardoor het bindweefsel gifstoffen gaat afvoeren. Klinkt super én is het ook écht. 

Waarvoor dient het?

Vooral handig om van cellulite af te komen. Je hebt vaste cellulite en waterige cellulite, en hoe gek het ook klinkt: de laatste is het lastigste.

Elke vrouw heeft het. Ook dunne sprieten. Het is genetisch bepaald. Omdat we met zijn allen steeds ouder worden, is de opeenhoping van vocht (oedeem) steeds vervelender. Dus wil je niet per se van je sinaasappelhuid af, maar wel van de pijn van de onderhuidse ontstekinkjes. Zowel op je lichaam is dat heel vaak zichtbaar. Maar ook de huid van ons gelaat moet gestimuleerd worden. Een boost krijgen. Zeker wanneer de winter voor de deur staat vind ik dat zo’n belangrijke speler. 

Doet het pijn?

Geen pijn, maar het doet ook geen deugd. Ze kneden de huid van je gelaat zo’n twintig minuten. Ik doe het bijvoorbeeld bij Instituut Pascaud, die me telkens weten te verrassen met hun technieken. Het is vooral leuk dat er geen chemische toestanden erbij komen kijken. Dan heb ik die ‘pijn’ er wel voor over. Ik zweer bij de producten van Pascaud. Als mijn huid slechter aanvoelt, grijp ik meteen naar het merk. De combinatie met het dagelijks gebruik van de producten plus de behandelingen doen mijn huid écht deugd. 

Effect?

Ja hoor, wat een effect! Mijn huid geeft een glow waar een gloeilamp nog iets van kan leren. Ook kun je dit gewoon doen als je prikjes in je gezicht hebt laten zetten, de kneedmethode stimuleert namelijk het collageen. Altijd goed om weten zodat iedereen kan starten met dé boost voor de winter. 

Hoe mijn huid eruit ziet zonder al te veel make-up én de dag na de behandeling kan je bekijken op de foto bovenaan deze blogpost. Yay, ik ben er zelf héél tevreden mee!