Pure Essentiel rocks my socks

Ken jij Pure Essentiel al? Heerlijk dat merk! Ik kwam eigenlijk heel toevallig er op uit, door een stressy periode. Een vriendin van me gebruikt de anti-stress roller. Het is niet van mijn gewoonte om lukraak een product te reviewen, maar deze heb ik getest én ervaren maar vooral goedgekeurd. Ik wou er specifiek een blogje rond maken omdat ik best wel fan ben van het natuurlijke merk dat eveneens met natuurlijke oliën werkt. De combinatie van 12 essentiële oliën met kalmerende, ontspannende en relaxerende eigenschappen. bij de anti-stress roller bijvoorbeeld. Maar goed ja, what’s in a name?

Wat zit er in het product?

Roomse kamille, lavendel, lavandin, marjolein, poleimunt, neroli, sinaasappel, bitter orange, gele sandelboom, muskaatsalie, vetiverolie, Ylang Ylang met kalmerende, ontspannende en relaxerende eigenschappen. Ze helpen spanningen los te maken en gevoelens van benauwdheid, zenuwachtigheid of mentale vermoeidheid te te doen afnemen.

Het principe is bizar maar werkend (alleszins toch bij mij)

Heel simpel de roller aanbrengen op de binnenkant van de polsen, langs de aders. De polsen tegen elkaar wrijven en 10 keer lang en diep de aroma’s van de essentiële oliën inademen. De oliën gaan inwerken op je geest zodat de stress uit je lichaam kan geraken. Oké, het is geen wondermiddel, maar het kalmeerde me wel. Ik ben en blijf een stresskip, maar het effectieve kalmeringsproces werd bij mij wel ingezet. Leuk ook, er zitten géén bewaarmiddelen of kleurstoffen in de producten van het merk.

Zo heb je bijvoorbeeld ook een anti-beet spray en een spray om de lucht te zuiveren zodat je lekker vrij kan ademen. Mm, love it! Mijn favoriete items en zeker dus de anti-stress roller kan je zien bovenaan deze blogpost. Voor meer informatie én productjes die je kan ontdekken surf je best naar http://www.puressentiel.com/be/nl/producten/ zo kom je meteen op de productpagina van het merk uit.