Haircut?!

 Ik kreeg absurd veel vragen of mijn haren weer korter waren én ja dan moet je gewoon eventjes alles in een blogje koppelen. Ik vond dat het eventjes tijd was voor iets nieuws. Ik ging aanvankelijk voor een nieuwe, lichtere bruine tint. Tessa, de kapster bij Aveda Hasselt, doopte mijn kleur om tot de chocolademixmousse kleur. Een typisch ‘Yentl’ benamingetje, maar vooral het bewijs dat het team van Aveda mij op zo’n korte tijd goed heeft leren kennen.

In de voormalige Persywinkel in de Hasseltse Kapelstraat is nu het lifestylesalon van AVEDA open. Een salon voor lifestyle en spa’s. Speciale aandacht gaat naar producten voor de verzorging van haar, huid, lichaam en make-up, op natuurlijke basis.

 

Ik ben er sinds het begin bij en mag me een beetje de ambassadeur noemen. Na een heerlijke pedicure door Nina die dat trouwens fantastisch doet was het dus de beurt aan Tessa om mijn haren te kleuren. Ik zag heel vaak de haircut met de haren op schouderlengte weer passeren. Dat deed me denken. Al ben ik niet zo’n twijfelaar op vlak van haren. Meer zelfs, ik zeg soms écht te snel ja. Maar deze keer was het goed afgewogen én bleek het de perfecte keuze te zijn. Zoals je bovenaan op de foto kan zien is er héél wat van mijn haren gegaan.

Ik koos dus voor een lange bob. Of je de bob nu op kin- of sleutelbeenhoogte laat knippen, dankzij de bob creëer je een mooie dikke bos haar. Als je de onderkant stomp laat knippen ontstaat een sterke vorm. De bob staat bij alle gezichtsvormen prachtig. Ik ben zooo fan! Meer weten over Aveda? Lees dan zeker onze eerste blog over het gloednieuwe salon in het mooie Hasselt via deze link!