Dyson hairdryer: check!

Een Dyson voor je haren? Het klinkt gek, alsof je je haren gaat stofzuigen. Maar verdikke! Dyson heeft een fantastisch product op de markt gebracht én daar ben ik énorm gelukkig door. We beginnen bij het begin.

Bring me the facts!

De haardoger werd in Tokyo gepresenteerd. Het product gaat de wereld in als de Dyson Supersonic. Als je bedenkt dat haardogen gemiddeld 20 minuten kost, is de Dyson Supersonic een revolutionare tijdbespaarder. Daarnaast is het ding compacter dan de haardogers die momenteel op de markt zijn en maakt een stuk minder herrie. Ook fijn, dat het ding geschikt is voor vol volume of juist het föhnen van een stijl kapsel. Je vraagt je af hoe we ooit zonder konden. Oh ja, leuk detail: hij is met roze afgewerkt. I like!

Extra facts om de details te versterken hebben we natuurlijk ook. De Dyson supersonic heeft een digitale motor V9 die 13 liter lucht per seconde verplaatst en is slechts 27 mm breed en door de Heat shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koel. De Dyson haardroger helpt beschadiging van haar door hoge temperaturen te verkomen en beschermt de natuurlijke glans!

Ik heb ‘m getest de afgelopen maand. Ik heb er deze keer écht mijn tijd voor genomen omdat ik wou bekijken wat het met mijn haren deed. Ik heb ook nog eens extensions, dus telkens ik met iets nieuws begin voor mijn haren moet ik toegeven dat dat is met een bijzonder klein hartje. Maar Dyson heeft die test vlekkeloos overleefd. Hoe dat liep vertel ik jullie graag!

Ik was mijn haren elke dag of om de twee dagen. Met die extensions is het vaak zo lang drogen, maar goed dat is mijn eigen keuze natuurlijk. De föhn van Dyson zou ik absoluut niet meer kunnen missen. Het is niet meteen de meest grote haardroger, maar ik hou van de iets kleinere modellen én zeker de modellen die makkelijk mee te nemen zijn op reis. Ik ben vaak weg dus het is wel belangrijk voor me dat ik de föhn kan wegstoppen in mijn bagage. Hij is énorm krachtig en het drogen gaat bij mij voor meer als 50% sneller. Doordat de lucht uit de omgeving naar binnen wordt gezogen via de achterkant wordt deze verdriedubbeld én daardoor krijg je vooraan weer een extra felle kracht die het droge kan versnellen. Mijn haren voelen gezond, niet droog én best wel sterker aan. Ik ben fan!

Wat krijg je er allemaal bij als je de Dyson föhn koopt?

  1. een diffuser
  2. styling concentrator
  3. opzetstuk voor glad haar
  4. opberghanger
  5. een antislipmatje

Meer weten? Makkelijk via website van Dyson!