Getest en goedgekeurd: Nu Skin

Mijn huid is door de drukke periode met de verhuis en de launch van mijn nu al vierde collectie een beetje het noorden kwijt. Via een collega kwam ik terecht bij Nu Skin, een merk dat garant staat voor huidverbetering. Al ben ik toch telkens wel wat sceptisch. Mijn huid reageert bijzonder snel op producten, en ik moest toegeven dat ik helemaal schrok dat het om een ‘machinetje’ ging. De LumiSpa, want deze naam heeft mijn nieuwe beauty bestie, zorgt ervoor dat je huid op en top gereinigd wordt. Door je huid te reinigen, verwijder je make-up, dode huidcellen, vuil en andere verontreinigende stoffen. Het helpt om je poriën te ontstoppen, zodat de follikels niet verstopt kunnen raken. Reinigen is ook belangrijk om overtollige vetten te verwijderen, die zich overdag of ‘s nachts kunnen opstapelen. Door je huid ‘s ochtends en ‘s avonds op een juiste manier te reinigen, creëer je een leeg doek voor je antiverouderingsproducten en vochtinbrengende crèmes. En dat doe je dus in een paar minuten, bijzonder makkelijk, met deze LumiSpa.

Some facts

 • Het is een 7-in-1 oplossing voor een jongere huid te krijgen.
 • Je gaat dus met een toestel je huid reinigen. Je gaat veel dieper in je huid kunnen gaan met de LumiSpa, waardoor je huidcellen telkens vernieuwd kunnen worden.
 • De LumiSpa heeft een siliconen bovenstuk wat het aanbrengen heel zacht en smooth maakt. Siliconen zijn ook makkelijk te reinigen en zorgen dus minder snel voor bacteriën. Je krijgt er sowieso een extra kopstuk bij zo’n LumiSpa.
 • De bijpassende producten van Nu Skin zijn anti allergisch, en ja hoor: ik heb het de afgelopen week twee keer per dag aangebracht én geen reactie te zien. Yay! Ze ruiken mega lekker, voelen fris aan en geven meteen resultaat. Ik vind vooral de cleanser het allerbest.
 • De LumiSpa doet zachte draaibewegingen, die me een heus wellness – gevoel gaven
 • Ik gebruik ‘m ’s ochtens zelfs in de douche, want hij is waterbestendig. Lekker handig!
 • Afhankelijk van je huidtype kun je kiezen uit drie reinigers: droge, normale/gecombineerde en vette huid. Iedere reiniger bevat de exclusieve ageLOC-ingrediëntenmix van Nu Skin om de ultieme oorzaken van de zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken en je huid er gezonder en jonger te laten uitzien.

Wat is die 7-in-1 oplossing nu eigenlijk?

 1. Grondige reiniging: Verwijdert dagelijks omgevingsvuil en make-up.
 2. Gladdere huid: Verwijdert ruwe huid en dode huidcellen voor een gladdere teint.
 3. Kleinere poriën: Pompt de poriën op, zodat ze er kleiner uitzien.
 4. Verfrist uiterlijk: Activeert en verkwikt de huid, waardoor je je helemaal verfrist voelt.
 5. Stralendere huid: Reinigt en exfolieert de huid, zodat die er stralend en helder uitziet.
 6. Zachte huid: Verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zacht aanvoelt.
 7. Heldere huid: Verwijdert overtollige vetten en bacteriën voor een zichtbaar helderdere huid.

Ik ben fan en ben benieuwd naar nog meer resultaten. Na amper 1 week heb ik een zichtbaar frissere look, mijn huid voelt veel zachter en heb voor de eerste keer in weken geen allergische reacties gehad. Heel benieuwd of jullie de LumiSpa van Nu Skin al kennen?