Trending perfumes

Ik vertel jullie vandaag graag over mijn musthaves parfums. Het zijn niet de meest nieuwe parfums, maar eerder parfums die ik afgelopen jaren als een soort van musthave heb beschouwd. Geuren die ik écht weet te waarderen, én die ik na al die jaren absoluut niet beu ben geworden.

BOSS BOTTLED FOR MEN

Eén van de strafste geuren allertijden is toch BOSS Bottled. Steeds opnieuw ben ik blij verrast als ze die geur blijven ruiken. Ik vraag altijd als iemand ‘m draagt: ‘welke geur is dat weer?’, omdat ik altijd benieuwd ben welke geur me zo kan verrassen. Thanks Hugo Boss, want dankzij jou heb ik het ideale ‘we-zijn-één-jaar-samen-cadeau‘ gevonden. Jeffrey en ik zijn ondertussen een dik jaar samen en eindelijk wist ik het perfecte cadeau: de geur die hij droeg tijdens onze eerste date. En de tweede, de derde en vierde. Totdat ik tijdens Kerst hem twee nieuwe geuren gaf en de BOSS Bottled stilaan was opgebruikt. Toch doen geuren je denken aan fijne momenten, die je opnieuw wil beleven en memoriseren. Dat doet deze geur van Boss dus effectief écht, zeker nu wanneer Jeffrey de geur weer dagelijks op heeft. De geur is een combo van citrus gecombineerd met warmere, hartige geuren als kardemom en kaneel. De geïnspireerde BOSS mannen vs my boy: BOSS werkt telkens aan de hand van types man die ze willen vertegenwoordigen in hun verschillende geurtjes. De BOSS man leeft voor het succes: hij is competitief, gedreven maar zeker ook ambitieus. Zijn dagelijks ochtendritueel helpt hem om zich voor te bereiden op die persoonlijke strijd voor het succes en hij zorgt dan ook dat hij elke dag gewapend is met de geur van BOSS Bottled. Jeffrey is super gedreven en daagt vooral zichzelf uit. Het is zo gek hoe iemand zichzelf zoveel kan bijleren. Hij leerde een behoorlijk goed staaltje editing voor ons YouTube kanaal. Iets wat mij na zevenduizend persoonlijke lessen niet zou gelukt zijn. Ook met min foto’s komt hij straf uit de hoek en probeert hij samen met me onze zelfgemaakte filter te upgraden. Hij wil vooruit en dat doet hij ook. Niet alleen op de socials doet hij top werk, ook offline is het een harde werker. Hij werkt als fulltime boekhouder. Een vraag die jullie me zo vaak hebben gesteld op Instagram trouwens!

MOSCHINO FOR ME

Ik hou écht van Moschino. Ik kon eerst bijlange niet de naam uitspreken, maar ik geef toe: hoe cool is dat merk. Ze zijn creatief. Dat is eigenlijk het minste wat je van het merk kan zeggen. McDonald’s thema tot Barbie tot de Powerpuff Girls: Moschino kan er altijd mee weg. Ze scoren telkens opnieuw tijdens de fashionweeks. Ik kreeg vorig jaar een glimp te zien tijdens de fashionshow in Milaan én werd nog gekker van het merk. De parfums zijn voor mij ook ultieme toppers. Het flesje alleen al is een musthave. Het ultieme contrast tussen luxe en alledaags creëert Moschino door de verpakking van het eau de toilette ontzettend strak en luxe te laten ogen. De felroze details wekken de indruk dat er iets fancy in het doosje zit. Ik was benieuwd, ook al kreeg ik het flesje al te zien met hun eerste parfum. De eerste parfum van de reeks zag er blauw uit en het doosje was met gouden details. Een iets minder vrouwelijke geur vond ik. In de topnoten ruiken we frisse grapefruit, cassis en het lelietje-van-dalen. Fris en fruitig dus. Normaal hou ik van iets sterkere geuren, niet te fruitig. Maar deze is zo subtiel én aangenaam. Hij blijft ook lekker lang ruiken. Makkelijk voor tijdens je werk maar ook perfect voor een avondje stappen of een girlsnight. Ja hoor, je zal scoren met deze geur.

MAC PERFUMES

MAC bracht afgelopen jaar parfums uit gelinkt aan hun best verkopende lipsticks. I love the very pink one én yesssss eindelijk heb ik hem. Candy Yum-Yum – baby. Ik kon haast niet wachten om ‘m uit te pakken. De geur had ik al leren kennen tijdens de persdagen. Ik ben normaal niet voor die supersweet geurtjes, maar deze is gewoon perfect voor mij. Hij blijft de ganse dag lekker lang ruiken. ’s Avonds wanneer ik gisteren nog naar een eventje ging, heb ik enkel nog eens extra moeten sprayen. Ik heb graag dat mijn geur wat sterker ruikt. De verschillende geuren die MAC uitbracht: Ruby Woo bevat een hint van rood leer in de parfum en Lady Danger ruikt naar wilde kersenbloesem. Candy Yum-Yum ruikt, niet geheel verrassend, erg fruitig met hinten van suikerspin. Rihanna’s favorite, My Heroine, is de tweede geur die naar leer ruikt. Velvet Teddy is gemaakt van honing en muskaat en Crème d’Nude is een sexy, skin-inpspired geurtje, wat dat dan ook mag betekenen.