Dyson: supersonic please

Dyson kennen we allemaal wel uit het huishouden, maar met deze blogpost wil ik jullie vijf redenen geven waarom Dyson ook een plaatsje kan verdienen in – jawel – je badkamer. Dyson kwam afgelopen jaar met een haardroger op de markt. Eén jaar later is de Dyson haardroger een succes en heb ook ik ‘m een plaatsje gegeven in mijn dagdagelijkse ritueel.

Je ziet de haardroger, maar ziet vooral een groot gat. Daar moet je uiteraard je haar niet instoppen, maar uit het gat komt de lucht geblazen. Dat zorgt er voor dat de motor in de steel zit, wat de verdeling van gewicht een stuk beter maakt. Het gewicht is niet alleen beter verdeeld (bij andere haardrogers zit de motor vanboven in de kop), maar deze haardroger weegt ook een stuk minder. Geen spiermassa training meer tijdens het haardrogen, iets wat nu echt vaarwel zegt tegen die vervelende zware haardrogers.

Wat maakt ie nu echt speciaal?

  • De Dyson Supersonic gebruikt verder een intelligente warmteregeling om zo de optimale temperatuur te vinden. Zo ga je beschadiging door die warme temperaturen vermijden.
  • Het geluid is niet zo heftig als bij gewone haardrogers. Een team van ingenieurs onderzocht hoe ze de akoestiek van de haardroger konden aanpassen. Dat lukte hen uiteindelijk door een motorschroef met 13 in plaats van 11 bladen te gebruiken. Nice one!
  • Ook zorgt de haardroger voor een hele gerichte air flow, waardoor je haren niet alle kanten op worden geblazen. Na het föhnen zijn mijn haren glad, glanzend en vrij van die vervelende knoopjes.
  • Tijdens de opnames van Pink Ambition zat mijn haar vast in een haardroger die ik meenam tijdens opnames in Milaan. Door het gat in de haardroger, is er geen filter nodig én is er dus ook geen kans dat je haren vast te komen zitten. Oef zeg! Die pluk haar heb ik gewoonweg uit de haardroger moeten knippen tijdens de opnames. Zo beschamend!
  • Zalig vind ik dat de haardroger ervoor zorgt dat mijn haar glanzend is na het föhnen maar vooral dat mijn puntjes er niet zo slecht uitzien dan na een typische blow dry. Mijn droge haarpunten hebben er serieus nog nooit zo mooi uitgezien na een föhnbeurt. Happy!

Vijf redenen die me hebben overtuigd na een viertal weken testen van de Dyson haardroger. Mijn mama en zelfs mijn vriend zijn verkocht. Hij past ook perfect in m’n badkamer: hip, trendy én vooral kleurrijk. Maar er is meer. De Dyson Supersonic is verkrijgbaar in de kleuren fuchsia en paars, met een exclusieve luxe cadeauverpakking eromheen. Het perfecte geschenk voor eindejaar als je ondertussen hopeloos op zoek bent naar het ideale cadeau voor Kerst.